Kara yollarında durum (3 Mart 2023)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre çalışma yapılan yolların detayları haberimizde...
Kara yollarında durum (3 Mart 2023)

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, O-3 TEM Otoyolu'nun Hadımköy-Çatalca kavşaklarında BEDAŞ'a ait enerji nakil havai hatlarının demontaj çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu nedenle otoyol, 10'ar dakikalık kontrollü kesintilerle iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Torbalı-Ödemiş yolunun 52-60, Ankara-Çankırı yolunun 15-17, Kaledran-Anamur yolunun 17-18, Karabük-Kastamonu yolunun 9-11 ve Yenişehir-Bilecik yolunun 0-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla söz konusu kesimlerde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kastamonu-Ilgaz-Çankırı yolunun 68-73. kilometrelerinde, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin yapım, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle Kastamonu-Çankırı istikametindeki sağ tüp trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım sol tüpten iki yönlü sürdürülüyor.

Pınarlar-Eğribel-Şebinkarahisar yolunun 32-42. kilometrelerindeki çalışmalar nedeniyle sürücüler Eğribel Tüneli'ne yönlendiriliyor.

Düzce-Zonguldak il sınırı-Ereğli-Zonguldak yolunun 61-64. kilometrelerindeki Değirmenağzı tünellerinde bakım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Elmalı-Finike yolunun 41-45. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma servis yolundan iki yönlü izin veriliyor.

Etiketler :