Kara yollarında durum (3 Şubat 2024)

Karayolları Genel Müdürlüğünün bugünkü (3 Şubat 2023) yol durumu bülteni yayımlandı...
Kara yollarında durum (3 Şubat 2024)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İstanbul-Ankara yolunun 3-6. kilometreleri Kozluk Kavşağı mevkisinde yürütülen yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım, servis yolundan sağlanıyor. Bu bölgede sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması yapılırken, ulaşım diğer şeritlerden sürdürülüyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 1-7. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Osmaniye-Gaziantep yolunun 15-48. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Fatsa-Ordu yolunun 13-14. kilometrelerindeki (Nefise Akçelik Tüneli çıkışı) bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Fatsa istikametinde yolun sağ şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım sol şeritten sağlanıyor.

Bingöl-Karlıova yolunun 25-28. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Elazığ-Diyarbakır il sınırı-Diyarbakır yolunun 51-53. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometrelerindeki yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım kontrollü devam ediyor.

Kaş-Demre-Finike yolunun 64-65. kilometrelerindeki altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Çanakkale-Balıkesir yolunun 22-33. kilometrelerinde üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları dolayısıyla sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Kaynak:AA

Etiketler :