Karaman Belediyesinin karla mücadele çalışmaları

.

Karaman Belediyesi karla mücadele ekipleri kar yağışı nedeniyle temizleme çalışması başlattı.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Karaman Belediyesi’ne bağlı karla mücadele ekiplerinin vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalara başladığını söyledi.
Ekipler tarafından, trafiğin yoğun olduğu caddelerde, kaldırımlarda araç ve yaya trafiğini daha güvenli hale getirmek için kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra kaldırımlarda kar temizleme çalışmalarının yapıldığını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:
"Kar yağışı karşısında, vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için, Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz karla müdahale ekibi 7 gün 24  saat görevinin başında. Toplam 5 adet greyder, 3 adet kar küreme aparatlı kamyon, 2 adet kar küreme aparatlı kazıcı ve yükleyici ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Buzlanma olaylarına karşı yeterli miktarda solüsyon, tuz ve cüruf stoklarımız mevcuttur."

Bakmadan Geçme