Karatay Belediyesi o mahalleye en büyük yatırımını yaptı! Milyonlara mal oldu

Karatay Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Karatay Spor Merkezi’nin açılışı düzenlenen programla gerçekleşti. Açılış konuşmalarını yapan Başkan Kılca, “372 Milyon liralık maliyetle, belediye tarihimizin en yüksek bütçeli projesi olan Karatay Spor Merkezimizin temelini hep birlikte attık.” dedi.
Karatay Belediyesi o mahalleye en büyük yatırımını yaptı! Milyonlara mal oldu

Karaaslandede Mahallesine kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, suni çim saha, salon sporları merkezi, antrenör odaları, kapalı ve açık otopark alanlarıyla 24 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Karatay Spor Merkezi’nin temel atma töreni Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın katılımlarıyla gerçekleşti.

whatsapp-gorsel-2023-07-31-saat-18-40-33.jpg

‘GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ’


Gençlerin gelişimine yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kılca, “Gençlerimize yönelik projeleri çok önemsiyor, spor, geleneksel sanatlar, kişisel gelişim, yaşam becerileri, kültür, sanat, eğitim ve teknoloji gibi pek çok konuda kendilerini geliştirmeleri için projeler üretiyoruz. Çünkü bizler, spor ile eğitimi birbirini destekleyen unsurlar olarak görüyoruz. Bir taraftan ilçemizdeki derslik sayılarını çoğaltıyor, diğer taraftan da çocuklarımızın fiziksel gelişimlerine katkı sunacak spor tesisleri ve projeleri hayata geçiriyoruz.
Bu doğrultuda Karatay Belediyesi olarak İlçemizde 2019 yılına kadar 35 olan spor tesisine 34 tesisi daha kazandırarak bu rakamı 69’a yükselttik.” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2023-07-31-saat-18-41-39.jpg

‘EN YÜKSEK BÜTÇELİ PROJESİ’


Temeli atılan eserin en yüksek bütçeli proje olduğunu belirten Kılca, şu sözlere yer verdi; “Hizmet zincirimize önemli bir halkayı daha ekliyoruz. 372 Milyon liralık maliyetle, belediye tarihimizin en yüksek bütçeli projesi olan Karatay Spor Merkezimizin temelini hep birlikte attık. İlçemize ve gençlerimize hayırlı olsun. Gençlerimiz, bu sayede modern tasarıma ve geniş imkanlara sahip çok güzel bir merkeze daha kavuşmuş olacaklar. Spor merkezimizin ilçemiz sporuna önemli katkılar sunacağına ve geleceğin yeni yıldızların keşfedileceği bir mekan olacağına inanıyorum. 25 bin metrekarelik bir inşaat alanına sahip Karatay Spor Merkezimizde; 1000 metrekarelik yarı olimpik yüzme havuzu, Profesyonel müsabakalara uygun suni çim saha, 1161 metrekarelik kapalı spor salonu, Okçuluk salonu, Masa tenisi, Salon sporlarına uygun alanlar, Tribün, İdari ofisler, Sporcu ve antrenör odaları ile Toplantı salonu bulunacak.”

whatsapp-gorsel-2023-07-31-saat-18-39-48.jpg

 Muhabir
Etiketler :