Karatay çok daha güzel noktaya ulaşacak

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile ilçe teşkilat mensupları; Konya İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile esnaf ziyareti yaptı.
Karatay çok daha güzel noktaya ulaşacak

Söz konusu müdürlüklerin Karatay’da yürüttükleri faaliyetleri istişare eden Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Tahir Akyürek ve İlçe Başkanı Mehmet Genç; esnaf ziyaretlerinde ise esnafın bölgeleriyle ilgili taleplerini dinledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Konya İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Konya İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz’den söz konusu kurumların Konya ve Karatay’da yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Tahir Akyürek ve İlçe Başkanı Mehmet Genç; kurumlar arası güçlü koordinasyonun devamı ile daha birçok konuda istişareler yaptılar.

karatay-cok-daha-4.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile beraberindekiler kurum ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Tarihi Buğday Pazarı ile bölge esnafını ziyaret eden Milletvekili Tahir Akyürek, Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, esnaf ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi. Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek; hükümet, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatlarla birlikte Konya’ya hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek bu konuda yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını aktardı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Karatay’ın çok daha güzel bir noktaya ulaşması ve vatandaşın mutluluğu için hizmetin en iyisini yapmayı sürdürdüklerinin altını çizdi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise parti olarak sahada olduklarına vurgu yaparak hemşehrileriyle iç içe olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.