Karatay’da 40 park daha yılsonuna kadar ilçeye kazandıracak

Karatay Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projeler üretmeye ve Karatay’ın çok daha güzel bir görünüme kavuşması için hazırlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.
Karatay’da 40 park daha yılsonuna kadar ilçeye kazandıracak

Karatay Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projeler üretmeye ve Karatay’ın çok daha güzel bir görünüme kavuşması için hazırlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Çok daha yeşil ve daha huzurlu bir Karatay hedefiyle bugüne kadar ilçeye birçok park ve yeşil alan kazandıran Karatay Belediyesi, 40 mahallede daha park yapımına başladı. Projelendirilen ve yapımına başlanan 40 parkı da yılsonuna kadar tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “İlçemizin daha güzel bir çehreye kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir taraftan ilçenin dört bir tarafındaki alanlar ve parklarda yeni düzenleme ile revize çalışmaları yürütürken diğer taraftan da ihtiyacın duyulduğu mahallelere yeni parklar kazandırıyor.

park-inceleme-1.JPG

KARATAY’A 40 MAHALLE PARKI DAHA KAZANDIRILIYOR

İlçede yoğun bir çalışma yürüten ekipler, bu kapsamda Karatay’ın tamamındaki çocuk parklarında yenileme ve düzenleme çalışması yapıyor. Parklarda eskiyen çocuk oyun grupları tamamen yenilenirken daha işlevsel hale getirilerek vatandaşların kullanımına açılıyor.

Bu arada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karatay Belediyesi tarafından projelendirilen 40 adet mahalle arası parkın yapımı için de çalışmalara başladı. Söz konusu projelerin tamamının yılsonuna kadar tamamlanması beklenirken, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da ilçe genelindeki parklarda incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İLÇEMİZİN DAHA GÜZEL BİR ÇEHREYE VE ÇEVREYE KAVUŞMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Hasan Kılca, geleceğimizin teminatı olan çocukların kendi mahallelerinde güven içerisinde eğlenip güzel vakit geçirebilecekleri, eğlenirken de öğrenebilecekleri alanları oluşturmaya gayret ettiklerinin altını çizerek söz konusu alanların daha da çoğaltılması adına çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak bu yıl özellikle mahalle parklarıyla ilgili olarak çok ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında hemşehrilerimize daha güzel hizmet verebilmemiz adına büyük bir gayretin içerisindeler. Belediye olarak bu yıl 40 parkın daha yapımına başladık. Kimi parklarımız tamamlandı ve hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu. Kimi parklarda da çalışmalarımız devam ediyor. Mahalleler arası 40 yeşil bant diye ifade ettiğimiz parkın bir an önce hemşehrilerimizin hizmetine sunulması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah bu yılsonuna kadar planladığımız 40 parkın tamamını bitireceğiz ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Karatay Belediyesi olarak ilçemizin daha güzel bir çehreye ve çevreye kavuşması noktasında gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.

park-inceleme-7.JPG