Karatay’ın geleceği mahalle sakinleriyle inşa ediliyor

Konya'da Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, vatandaş buluşmaları kapsamında Yağlıbayat Mahallesi’ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Bölgenin ihtiyaç ve talepleri hakkında vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Hasan Kılca, hayatın her anında vatandaşlarla iç içe olmaya büyük bir özen gösterdiklerini söyleyerek; “Geleceğin Karatay’ını ilçemiz sakinleriyle birlikte inşa ediyoruz” dedi.
Karatay’ın geleceği mahalle sakinleriyle inşa ediliyor

Karatay Belediyesi, hem merkezde hem de merkeze uzak mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarla hizmet seferberliğine devam eden ediyor.

Hizmet belediyeciliği anlayışını Gönül Belediyeciliği ile pekiştirerek vatandaşların her türlü talebinin yerine getirilmesine özen gösteren Karatay Belediyesi, vatandaş buluşmalarına da önem veriyor.

Bu kapsamda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Yağlıbayat Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Başkan Hasan Kılca mahalle ziyaretinde, bölge sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek belediyenin mahalledeki çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

karatayin-gelecegi-mahalle-sakinleriyle-insa-ediliyor-2.jpg

HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE KARATAY’I İNŞA EDİYORUZ

Hayatın her anında vatandaşlarla iç içe olmaya büyük bir özen gösterdiklerini aktaran Hasan Kılca; ilçe sakinleriyle birlikte geleceğin Karatay’ı inşa etmek için çabaladıklarını söyledi.

Kılca; “Her zaman olduğu gibi sahadayız ve hemşerilerimizle bir aradayız. Bizler, insana yatırımı her şeyin üstünde tutuyor ve bu bağlamda bir taraftan rutin belediyecilik hizmetiyle ilçemizi imar ederken diğer taraftan insanımızın faydasına olan her şeyde olduğumuzu güçlü bir şekilde ifade ediyoruz. Vatandaşa dokunabilmek; sevincini, mutluluğunu, hüznünü ve kederini paylaşmak olan, ihtiyacı olduğunda yanında olabilmeyi temel alan Gönül Belediyeciliğini Karatay’ımızda uygulamaya gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizin mutluluğu, huzuru ve sağlığı için sevdayla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KONYA HABER

Etiketler :