Katar'da Barcelona adıyla kulüp açacaklar!

Hürriyet Gazetesi Yazarı Koray Durkal "100 milyon euro verip Katar'da Barcelona adıyla kulüp açacaklar!" başlıklı yazısında Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta’nın Katar ziyaretine ilişkin tespitlerde bulundu.
Katar'da Barcelona adıyla kulüp açacaklar!

Koray Durkal'ın yazısında yer alan konuyla ilgili bölümde şu ifadelere yer verdi:

Geçtiğimiz hafta Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta’nın başında olduğu bir heyet Katar’a ziyarette bulundu.

Burada Baladi Holding yetkilileriyle bir araya gelen Laporta ve beraberindekilere, ülkede bir FC Barcelona oluşturulması teklifinde bulunuldu. Bir kulübe isim hakkının verilmesiyle gelecekte diğer büyük Avrupa takımlarının da dikkatini çekeceklerini düşünen Katarlı iş adamlarının teklifi Laporta tarafından olumlu karşılandı. Laporta, modelin yasalara uygun şekilde dikkatlice oluşturulmasını isterken, Katar tarafının olası bir işbirliği durumunda Barcelona’ya 100 milyon Euro’nun üstünde bir ödeme yapması bekleniyor. Bu tür bir anlaşma Manchester City’nin, City Group aracılığıyla New York City ile ABD’de yaptığı işbirliğine benzer olacak.

ziyaret.webp

DOKTORLARIN MESSI'Sİ DE SUUDİ ARABİSTAN'DA

Suudi Arabistan’ın transfer çılgınlığı ünlü futbolcularla sınırlı değil. Aynı zamanda kulüplerin en iyi profesyonellerini de transfer ediyor. Sevilla Kulübü’nde tıbbi hizmetler bölümünün başkanı olan ve şu anda İspanyol ekibine danışmanlık yapan Juan Jose Jimenez de Suudi Arabistan Ligi’ndeki dört büyük takımdan biri olan Al Hilal’e gidecek. Suudi ekibi haftalar boyunca Lionel Messi’yi almak için sınırsız tekliflerde bulunmuş ancak bu transferi bitirememişti.

Etiketler :