Kayacık'ta kırmızı alarm verildi! İlhan Palut analizlere boğuldu

Konyaspor, üst üste oynayacağı Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarında kırmızı alarm verdi. Dış dünyaya kapılarını kapatan yeşil-beyazlılar, olası rehavetten uzaklaşmak istiyor
Kayacık'ta kırmızı alarm verildi! İlhan Palut analizlere boğuldu

Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarını kırılma noktası olarak gören Anadolu Kartalı’nda teknik patron İlhan Palut ve idareciler, bir süre dış dünyaya kapanma kararı aldı. Kayacık’ta oyuncuların sakin kalmasını sağlamak ve üzerlerinde baskı oluşturmamak için yoğun çaba sarfediliyor. Antrenmanlarını basına kapatan yeşil-beyazlılar, zorlu maçlar sürecini sessiz geçirmeyi amaçlıyor. Oyuncuların maçlara tam konsantre olmasını bekleyen İlhan Palut’un özellikle takıma rehavate kapılmayın uyarısında bulunduğu da gelen bilgiler arasında.


PALUT, ANALİZLERE BOĞULDU
Teknik direktör İlhan Palut oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Futbolun doğrularını bir kez daha hatırlatan genç teknik adam, Trabzonspor maçına yüksek motivasyonla hazırlanıyor. Geç saatlere kadar analizleri inceleyen Palut'un adeta başını kaşıyacak zamanı yok. Giresunspor karşılaşmasında ortaya çıkan kötü tabloyu ve istatistikleri talebeleriyle paylaşan genç teknik adamın, Trabzonspor karşılaşmasında kurduğu sistemin gerekliliklerini sahaya yansıtmalarını istediği öğrenildi. Hücumsal anlamda daha üretken olmalarını isteyen Palut’un antrenman şiddetini de artırdığı ifade edildi.  
VELİ ÖZKAN - YENİ HABER GAZETESİ