Kaymakam Tortop’tan okullara ziyaret

Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Tortop, Milli Eğitim Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliği içerisinde hazırlanan Tatköy Yaşam Merkezini ve SEDEP kapsamında faaliyet gösteren Sille Tabiat Okulunu eşi Reyhan Tortop, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve Şube Müdürleri ile birlikte ziyaret ederek yapılan etkinlikleri yerinde inceledi.
Kaymakam Tortop’tan okullara ziyaret

Kaymakam Tortop daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Sille ve Tatköy mahallelerindeki okulları ziyaret etti. Okulları ve sınıfları gezerek incelemelerde bulunan Kaymakam Tortop, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile sohbet ederek, öğrencilere başarılar diledi.

kaymakam-tortoptan-okullara-ziyaret-2.jpg

KAYMAKAM TORTOP, HALKLA İÇ İÇE

Kaymakam Tortop, eşi Reyhan Tortop, Tatköy Mahalle Muhtarı Ahmet Samur, İlçe Müftüsü Bekir Derin ve İlçe Jandarma Komutanı Muhammed Kavak ile birlikte Tatköy Mahallesinde ikamet eden Kore Gazisi Ahmet Sünal’ın oğlu Musa Sünal’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, hakkın rahmetine kavuşan Gazimiz ve tüm şehitlerimiz için İlçe Müftüsü Bekir Derin tarafından dua edildi. Ziyaretler, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Etiketler :