Kayseri'de Kurban Bayramı'na doğru

KAYSERİ - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ersoy, mesajında, "yaşanan ağır ve kasvetli günlerden" sonra mübarek Kurban Bayramı’na ulaştıklarını belirtti. 

Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın müstesna anlarından biri olan Kurban Bayramı’nı, terör saldırılarından dolayı içleri hüzünlü, gözleri nemli de olsa huşuyla kutladıklarını ifade eden Ersoy, birbirimize daha çok yaklaşmanın, büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegane yollarından birinin, bayramlar olduğunu vurguladı.

Ersoy, sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamanın ve onları hediyelerle taltif etmenin, sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da vesile olacağını belirterek, "Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın her köşesindeki aziz vatandaşlarımın ve Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan diliyorum" ifadesini kullandı.

- Kösedağ’ın mesajı

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise bayramların, kardeşliğin, barışın, esenliğin, duanın en yüksek düzeyde hissedildiği günler olduğunu anlattı.

Yoksula, kimsesize, çaresize, güçsüze ve darda kalmışa yakınlaşmak için fırsat günleri olan bayramların, milletimiz için de kucaklaşma ve kenetlenme günleri olduğunu belirten Kösedağ, şunları kaydetti:

"Bayram sevincinin herkese ulaştırılması şarttır. En büyük zenginliğimiz olan birlik ve beraberliğimizin bozulmaması dileğiyle, öncelikle tüm meslektaşlarımızın ve milletimizin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."

Bakmadan Geçme