Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan huzurevine yeni yıl ziyareti

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye bünyesinde hizmet veren huzurevini ziyaret ederek, yaşlı vatandaşların yeni yılını...
Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan huzurevine yeni yıl ziyareti

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye bünyesinde hizmet veren huzurevini ziyaret ederek, yaşlı vatandaşların yeni yılını kutladı.

Estergon Türk Kültür Merkezi'ndeki ziyarette Altınok'a Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural da eşlik etti.

Altınok, Türkiye'nin imar ve inşasında geçmiş nesillerin önemli katkılarının bulunduğuna işaret ederek, "Alınlarınızdaki her bir kırışıklık ülkemizi ilmik ilmik, nakış nakış dantel gibi ördüğünüz hizmetlerinizin karşılığıdır." dedi.

Türkiye'nin şanlı bir tarihe, büyük bir geçmişe ve medeniyete sahip olduğunu vurgulayan Altınok, "İnsanlığa hakkı, hukuku ve medeniyeti götürmüş olan tertemiz anlı şanlı bir ecdadın evlatlarıyız. Bundan da şeref ve bahtiyarlık duyuyoruz." diye konuştu.

Turgut Altınok, "2022 yılında sizlere sağlıklı, huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir yaşam diliyorum. Yeni yıl tüm İslam alemine, tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirsin." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Altınok, huzurevi sakinlerinin tek tek yeni yılını kutlayarak, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: