Kemalettin Erbakan hayatını kaybetti

Necmettin Erbakan'ın kardeşi Kemalettin Erbakan vefat etti.
Kemalettin Erbakan hayatını kaybetti

Milli Görüş hareketi lideri, eski Başbakan Dr. Necmettin Erbakan’ın kardeşi Kemalettin Erbakan vefat etti.

Diş hekimi olan 92 yaşındaki Kemalettin Erbakan, 1950’lerden itibaren İstanbul’da Milli Görüş hareketinde yer aldı. Kemalettin Erbakan’ın, Necmettin Erbakan’ın hatıralarını anlattığı, “Etraftakiler” adlı bir de kitabı bulunuyor.  Başbakanlık görevini 28 Haziran 1996 ile 30 Haziran 1997 arasında sürdüren Necmettin Erbakan 27 Şubat 2011’de vefat etmişti.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Özel Kalem Müdürlüğü'ünden yapılan açıklamada; "Erbakan Hocamızın Kıymetli Kardeşi Kemalettin Erbakan beyefendi vefat etmiştir. Kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet yakınları ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da amcasının vefatıyla ilgili olarak; "Erbakan Hocamız’ın Kıymetli Kardeşi Değerli Amca’mız Kemalettin Erbakan vefat etmiştir. Cenab-ı Allah rahmet eylesin. Rabbimiz kendisini hayatı boyunca her zaman beraber olduğu Erbakan Hocamız’la birlikte Peygamber Efendimiz’e komşu eylesin. Başımız sağolsun..." dedi.