Kent Özel Öğretim’de gelenek yine bozulmadı

Konya’nın ve Türkiye’nin önde gelen özel öğretim kursları arasında zirvede yer alan Kent Özel Öğretim’de gelenek yine bozulmadı. Yıllardır Türkiye dereceleriyle dikkat çeken kurum bu sene de başarısıyla göz kamaştırdı. Kent öğrencileri 2022 YKS’de Türkiye genelinde ilk 1000’de 35 derece, ilk 500’de de 186 derece elde etti.
Kent Özel Öğretim’de gelenek yine bozulmadı

Kent Özel Öğretim Kursu, eğitim öğretime başladığı ilk günden itibaren Konya’da Türkiye derecelerinin ve başarının merkezi oldu. 2022 YKS’de de göz kamaştıran başarılarıyla dikkat çeken Kent Özel Öğretim Kursu’nun Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yazıcı, “Öğrencilerimizin neredeyse tamamı istedikleri üniversite ve fakültelere yerleşebilecek sıralamaya sahip oldular. Türkiye’nin Boğaziçi, Bilkent, Hacettepe, ODTÜ ve Koç gibi önde gelen üniversitelerine yüzlerce öğrencimizi gönderebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

1-ismail-yazici.JPG

BAŞARISIYLA YİNE ZİRVEDE

Kent öğrencilerinin başarılarıyla yine zirvede olduğunu kaydeden İsmail Yazıcı, “18 Temmuz 2022 tarihinde açıklanan YKS sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk 1000’de 35 derece, ilk 500’de 186 derece ile kitlesel başarıda bireyselde olduğu gibi hem Konya’da hem de Türkiye’de özel öğretim kurumları arasında birinci olan kurumumuzun öğretmenlerini, öğrencilerini ve ailelerini tebrik ediyoruz. Yıllardır klasikleşen ifademizle, ‘Kent’te gelenek yine bozulmadı’ diyoruz” şeklinde konuştu.

kent-ozel-ogretimde-gelenek-yine-bozulmadi-1.JPG

BAŞARININ ÖZETİ; DİSİPLİN, BİRİKİM VE ÖZVERİ

Öğrencilerinin sıkı ve disiplinli çalışmayla başarıya uzandığını söyleyen İsmail Yazıcı, “Bu istikrarlı başarının sırrı yine insanda. Bilgi ve birikimi  üst seviyede öğretmen kadromuz, özverili rehberlik ve takip sistemimiz, disiplin alışkanlıklarımız 2022 YKS sınav sonuçlarına da yansımış oldu. Kent öğrencileri, bu sistemimize hemen uyum sağlayarak, disiplinli çalışmalarıyla yine geleneğimizi devam ettirdi ve kurumumuzu zirveye taşıdı” dedi.

kent-ozel-ogretimde-gelenek-yine-bozulmadi-3.JPG

KENT’TE DURMAK YOK

Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz yeni dönem hazırlıklarına da vakit kaybetmeden başladıklarını dile getiren İsmail Yazıcı, “Kent Özel Öğretim Kursu olarak 2023 YKS hazırlıklarına 18 Temmuz itibariyle ful kapasiteyle vakit kaybetmeden başladık. 6 hafta sürecek yoğunlaştırılmış programımızda; haftanın altı günü ders, deneme, ödev ve bireysel çalışma etkinliklerimiz olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

 •HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

kent-ozel-ogretimde-gelenek-yine-bozulmadi-2.JPG

kent-ozel-ogretimde-gelenek-yine-bozulmadi-4.JPG

kent-ozel-ogretimde-gelenek-yine-bozulmadi-5.JPG

kent-ozel-ogretimde-gelenek-yine-bozulmadi-6.JPG

kent-ozel-ogretimde-gelenek-yine-bozulmadi-7.JPG