Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'den 5 talip!

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, son dönemde gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Sarı-kırmızılıların Devler Ligi arenasında daha fazla takımın radarına giren Kerem Aktürkoğlu'nu Premier Lig'den 5 takımın yakın takibe aldığı iddia edildi.
Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'den 5 talip!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'dan dev takımların radarına girdi. Sarı-kırmızılıların bonservisinden en az 25 milyon euro civarında gelir beklediği Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'den 5 takımın ilgi duyduğu aktarıldı.

Teamtalk'ın haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, West Ham United, Brighton, Everton ve Nottingham Forest, Kerem Aktürkoğlu'nu takibe aldı.

24 yaşındaki oyuncu için daha önce Premier Lig'den Tottenham'ın da ilgi duyduğu vurgulandı. Kerem Aktürkoğlu için ara transfer döneminde Premier Lig'den bir transfer teklifi gelmesinin sürpriz olmayacağı kaydedildi.

Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray'da 16 maça çıktı. Genç oyuncu bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Kerem Aktürkoğlu bu süreçte 7 asist üretti. Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Kerem Aktürkoğlu'nun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

A Milli Futbol Takımı'nın formasını 24 maçta giyen Kerem Aktürkoğlu, 5 kez gol sevinci yaşadı. Gölcükspor altyapısında yetişen Kerem Aktürkoğlu daha sonra Hisareynspor, Başakşehir, BB Bodrumspor, Karacabey Belediyespor ve 24 Erzincanspor formaları giydi. Sarı-kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi.

Etiketler :