KGC Başkanı Kösedağ'dan 10 Ocak mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Tarafsız, özgür,...
KGC Başkanı Kösedağ'dan 10 Ocak mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasındaki yerine dikkati çeken Kösedağ, önemli bir misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerin mesai saati gözetmeden, halkı bilinçlendirmek için verdikleri mücadelenin her türlü takdirin üzerinde olduğunu aktardı.

10 Ocak'ın gazeteciler için ne yazık ki bir kutlama vesilesi olamadığını ifade eden Kösedağ, şunları kaydetti:

"Dileğimiz içinde bulunduğumuz olağanüstü dönemin bir an önce sona ermesi, gazetecilerin hak ettikleri güvencelere kavuşturulması, haklarının, hukuklarının yeniden elde edilmesi ve mesleğin iade-i itibarının sağlanmasıdır. Dayanışma ve güçlerimizi birleştirme günü olarak değerlendirdiğimiz bu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün de mesleki mücadele gücümüzü ve azmimizi arttıran anlamlı bir gün olmasını yürekten diliyorum. Bu nedenle, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım."




METİN KÖSEDAĞ

KAYSERİ GAZETECİLER

CEMİYETİ BAŞKANI

Kaynak:

Etiketler :