KGC’den Başsavcı Solmaz’a ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı makamında ziyaret etti
KGC’den Başsavcı Solmaz’a ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanlığına yeniden seçilen Sefa Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

whatsapp-image-2021-06-23-at-16-36-06.jpeg

Gerçekleşen ziyarette Başkan Özdemir, yerel basının yaşadığı zorlukları aktararak, yerel basının desteklenmesi konusunda Başsavcı Solmaz’a görüşlerini iletti.

whatsapp-image-2021-06-23-at-16-36-06-2.jpeg

Konya basınının her zaman devletin ve milletin arkasında olduğunu vurgulayan Özdemir, “Konya basını olarak birlik ve beraberlik içerisinde milletimizin ve devletimizin yanındayız. Milli birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için bizler basın camiası olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Solmaz ise, “Yerel basının şehirlerin gelişmesinde rolü büyüktür. Konya basınının Türk basını içerisinde önemli bir yeri var. Basınımızı yakından takip ediyorum. Konya’nın gelişmesinde önemli bir görevi yerine getiren basınımıza, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

whatsapp-image-2021-06-23-at-16-36-06-1.jpeg