Kick Boks'ta Selçuklu farkı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı, Kocaeli’de düzenlenen ‘Kick Boks Türkiye Şampiyonası’ndan 9 madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attı.
Kick Boks'ta Selçuklu farkı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı, Kocaeli’de düzenlenen ‘Kick Boks Türkiye Şampiyonası’ndan 9 madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attı.

4 ALTIN, 2 GÜMÜŞ VE 3 BRONZ MADALYA

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı çeşitli kategorilerde 4 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. 81 ilden yaklaşık 6000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalarda Full Contact kategorisinde mücadele eden sporculardan, Çetin Karapınar 60 kg da, Neris Zeynep Karadağ ise 48 kg da Türkiye Şampiyonu oldu. Light Contact kategorisinde mücadele eden Fatih Şen 63 kg da Türkiye Şampiyonu, Kick Light kategorisinde ise Fatma İrem Sütcü 46 kg da Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. Büyükler kategorisinde mücadele eden Milli Sporcu Fatih Koçyiğit Full Contact kategorisinde 57 kg da Türkiye ikincisi, Gençler kategorisinde Ebubekir Yıldız 81 kg da Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Gençler Full Contact kategorisinde mücadele eden Zehra Küçükdeniz 65 kg da, Zehra Küçüktürkmen ise 55 kg da Türkiye üçüncüsü oldu. Yıldızlar Kick Light kategorisinde ise Hasan Hüseyin Bağcı Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bu sonuçların ardından Çetin Karapınar, Neris Zeynep Karadağ ve Ebubekir Yıldız 30 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek olan Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonasında ülkemizi temsi etme hakkı kazandı.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, şampiyonadan madalya ile dönen sporcuları tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Türkiye Şampiyonasında kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönen tüm sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Sporcularımız inşallah burada elde ettikleri başarılı sonuçları İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında da devam ettirerek hem kulübümüzü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

1-20220628135652.jpg

AKER: ŞİMDİ HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONASI

Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı Başantrenörü Mevlüt Aker, “Türkiye Şampiyonası ve aynı zamanda Milli Takım seçmesi olan şampiyonada sporcularımız özverili çalışmalarının karşılığını aldılar. Toplamda 4 sporcumuz bu yıl İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında kulübümüzü ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Sporcularımızla birlikte ara vermeden Dünya Şampiyonasında madalya hedefi ile çalışmalarımıza başlayacağız. Bizlere her zaman destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı başta olmak üzere kulüp yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. (Spor Servisi)

2-20220628135710.jpg