Kılca: Gençlerimizle gurur duyuyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Öğrenci – Veli Buluşmaları” kapsamında Bozkırlar Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bozkırlar Vakfı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve aileleriyle birlikte Kapu Camii’nde sabah namazında bir araya geldi. Gençlerle gurur duyduklarını aktaran Hasan Kılca; öğrencilerin her açıdan daha donanımlı yetişmesi için Karatay Belediyesi olarak katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.
Kılca: Gençlerimizle gurur duyuyoruz

Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi’nin “Öğrenci – Veli Buluşmaları” projesi devam ediyor. İlçedeki öğrenci ve öğrencilerin ailelerinin sabah namazında buluşturulduğu, sonrasında ise çorba ikramının yapıldığı programa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da katıldı. Başkan Hasan Kılca, Kapu Camii’ndeki namazın ardından Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’nde çorba ikramının yapıldığı programda öğrenci ve velileriyle bir araya geldi.

genclerimizle-1.jpg

GENÇLERİMİZİN İYİ YETİŞMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Karatay Kent Konseyi tarafından düzenlenen programın 2 yıldır başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü söyleyen Başkan Hasan Kılca, programa ilgi gösteren öğrenci ve ailelerine teşekkür etti.

Gençlerle gurur duyduklarını aktaran Hasan Kılca; öğrencilerin her açıdan daha donanımlı yetişmesi için Karatay Belediyesi olarak katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi. Kılca şunları söyledi; “Bugün burada 2 yıldır yapılmakta olan bir programı icra ediyoruz ve bu vesileyle 200 öğrencimizle ve ailelerimizle bir araya gelmiş olduk. Programın sürekliliğini sağlayan Karatay Kent Konseyimizi ve Gençlik Meclisimizi tebrik ediyorum. Bozkırlar Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bozkırlar Vakfı İmam Hatip Ortaokulu bölgemizin en güzide eğitim yuvalarından biri. Daha önce de okulumuzu ziyaret etmiştik öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve müdürümüzü yakından tanıyoruz. Okulumuz her alanda başarılı, özellikle de sportif alanda Konya’mızı temsil ederek adından söz ettiriyor. Bu vesileyle sporcu kardeşlerimizi ve diğer alanda başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimizi çok seviyoruz çünkü gelecekte bu vatan onlara emanet olacak. Bunun için iyi yetişmeleri önemli. Burada da çok iyi yetişen bir gençlik var. Sizlerle gurur duyuyoruz. Biz Karatay Belediyesi olarak her açıdan daha donanımlı bir gençlik için okul ziyaretlerimizle, öğrencilerimize destek programlarımızla, eğitim desteklerimizle öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

genclerimizle-4.jpg

Etiketler :