Kılca ve Sorgun teravih sonrası vatandaşların taleplerini dinledi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’da Teravih Buluşmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte teravih namazı sonrası Şemsi Tebrizi Mahallesi’ndeki Kadı İzettin Camii’nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin Ramazan’ını tebrik eden Başkan Kılca ve Ahmet Sorgun, vatandaşların taleplerini dinleyerek, bölgenin ihtiyaçları ile taleplerin çözümü için istişarelerde bulundular.
Kılca ve Sorgun teravih sonrası vatandaşların taleplerini dinledi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile birlikte Şemsi Tebrizi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahallede bulunan Kadı İzettin Camii’nde Teravih Namazlarını kılan Başkan Hasan Kılca ile Milletvekili Ahmet Sorgun, namazın ardından mahalle sakinlerinin Ramazan’ını tebrik ettiler. Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclisi üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı buluşmada Hasan Kılca ve Ahmet Sorgun, vatandaşların taleplerini dinleyerek bölgenin ihtiyaçları ile taleplerin çözümü için de istişarelerde bulundular.

teravih-bulusmalari2.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bu mübarek ayın akşamlarında her akşam farklı bir mahallemizin farklı bir camisinde hemşehrilerimizle teravih namazı sonrası buluşuyoruz. Ramazanın sevincine ortak olduğumuz bu güzel buluşmalarda hemşehrilerimizin beklentilerini ve taleplerini dinleme fırsatı da buluyoruz. Ben insanımıza, ilçemize ve şehrimize katkı yapan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KARDEŞLİK BAĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da huzurun ve manevi iklimin en güzel olduğu Konya’da Ramazan’ın bu yıl da bir başka olduğuna vurgu yaparak şunları aktardı; “Bu güzel akşamda Karatay’ımızın güzel insanlarıyla buluştuk. Bu buluşmalar sayesinde Ramazan’ın tüm duyguların pekiştiğine de hep birlikte şahitlik etmiş oluyoruz. Aramızdaki dostluk, kardeşlik ve komşuluk bağlarını daha güçlendiren buluşmaları sürdürmeliyiz.”

Etiketler :