Kılıçdaroğlu'ndan ses bekleniyor! Hristiyana var ama Müslümana yok

CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu şaşırtmaya devam ediyor. Hristiyanların Noel Bayramını bile sosyal medya hesabından kutlayan Altılı masa adayının Müslümanların Ramazan Bayramı ile ilgili hiçbir sosyal medya hesabından paylaşım yapmadığı ortaya çıktı.
Kılıçdaroğlu'ndan ses bekleniyor! Hristiyana var ama Müslümana yok

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar programının ardından CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ile bir görüşme gerçekleştirmiş, bu görüşme sonrasında seccade üzerinde ayakkabılarıyla verdiği pozla büyük tepki çekmişti. Müslüman alemine saygısızlık olarak nitelendirilen bu görüntünün ardından "Göremedim, üzgünüm" diye savunma yapan Kılıçdaroğlu'nun bir fiyaskosu daha ortaya çıktı.

RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLAMADI

Yaptığı hemen hemen her şeyi sosyal medya hesabından anbean duyuran Kemal Kılıçdaroğlu'nun Müslümanların kutsal günü olan Ramazan Bayramı ile ilgili sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapmadığı tespit edildi. Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabılarıyla basmasına gelen tepkiler bitmeden, yüzde 90'ın üzerinde Müslüman'ın yaşadığı Türkiye'de Ramazan Bayramı mesajı yayınlamaması dikkat çekti.

noel.webp

NOEL'İ BİLE KUTLAMIŞTI

Ramazan Bayramı ile ilgili herhangi bir mesaj yayınlamayan Kılıçdaroğlu'nn Hristiyanların bayramı Noel'i bile Twitter hesabından kutladığı belirlendi. Kılıçdaroğlu, Hristiyan aleminin Noel Bayramını, 24 Aralık 2022'de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kutlamıştı.

Kılıçdaroğlu Noel kutlamasında şu ifadelere yer vermişti;

Tüm Hristiyan yurttaşlarımızın sevgi ve kardeşliği temsil eden Noel Bayramı’nı kutluyor; çoğulcu demokrasiyi temel alan bir anlayışla birlik, beraberlik ve huzur içinde bir arada yaşayacağımız günlere vesile olmasını diliyorum.

Etiketler :