Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Tekbıyıkoğlu, mesajında, basının...
Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekbıyıkoğlu, mesajında, basının demokrasilerin vazgeçilmez bir gereği ve teminatı olduğunu belirterek, basının mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

İletişim ve etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazeteciliğin, kamuoyuna doğru ve tarafsız bilgi akışı sağlama, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi çok yönlü görevi yerine getirdiğine dikkati çeken Tekbıyıkoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün insanlar, tüm dünyadaki gelişmelere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş, basın her zamankinden daha etkin bir konuma ulaşmıştır. Dolayısıyla basın çalışanlarının sorumluluğu ve meslek etik ilkelerinin önemi her geçen gün artmaktadır. Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri, çalışmalarımıza önemli faydalar sağlamaktadır."

Kaynak:

Etiketler :