Kırşehir Belediyespor futbolcularına prim desteği

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor'un Spor Toto 3. Lig'e yükselmesi...
Kırşehir Belediyespor futbolcularına prim desteği

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor'un Spor Toto 3. Lig'e yükselmesi durumunda futbolculara 50 bin lira prim desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyon olduğunu hatırlatarak, 5. Grup birincisi Nevşehirspor ile yarın Ankara Osmanlı Stadyumu'nda play-off müsabakası yapacağını belirtti.

Kırşehir Belediyespor'a destek sağlanması için meclis ve yönetim kurulu üyelerinin harekete geçtiğini vurgulayan Ekicioğlu, futbolculara toplam 50 bin lira prim desteği vermeyi kararlaştırdıklarını ifade etti.

Meclis Başkanı Mehmet Aydın ile her zaman spora destek vermeye gayret ettiklerini aktaran Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Kırşehir Belediyesporumuzun Nevşehirspor ile Ankara'da karşılaşacağı paly-off maçı öncesi meclis üyelerimiz ile görüşerek takımımızın 3. Lig'e yükselmesi durumunda toplam 50 bin lira prim verme kararı aldık. Bu primi, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasının bütçesinden değil meclis üyeleri olarak kendi şahsi kaynaklarımızdan ödeyeceğiz. Eğitimde marka olan kentimizin sporda da marka haline gelmesini arzu ediyoruz. Kırşehir Belediyesporumuzun başarısını sadece bir spor başarısı olarak görmek yetmez. Kırşehirimizin adı hangi alanda olursa olsun başarıyla temsil edildiği sürece bundan gurur ve mutluluk duyarız."

Kaynak: