Kırşehir'de asfalt çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda asfalt çalışmalarını tamamladı.Belediyeden yapılan...
Kırşehir'de asfalt çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, altyapı çalışmalarını bitiren Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ahi Evran Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda asfalt serimini tamamladı.

Asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 5 kat standardında kaliteli bir yol yaparak vatandaşın hizmetine sunduklarını ve asfaltlama çalışmalarının bitiminin ardından kaldırım düzenlemesinin de yapılacağını ifade etti.

Bahçeci, "Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda Cumhuriyet Ortaokulundan, Askerlik Şubesi kavşağına kadar olan bölümü hazır hale getireceğiz. Çalışmalar koordineli ve etap etap olarak yapılıyor. Asfalt bittiğinde kaldırımları da yenileyerek, çamurdan ve tozdan kurtarmış olacağız. Belki belediye olarak bir risk aldık ama Kırşehir’in geleceği açısından en doğru olanı yaptığımıza inanıyoruz. Kırşehir'in uzun yıllar altyapı ile ilgili bir sorun yaşamamasını istiyoruz. Şehir merkezinde yollarımız, kaldırımlarımız, peyzaj, aydınlatma, trafik sistemi her şeyi değişti. İnşallah şehir merkezine yaptığımız yol kaldırım ve peyzaj projeleri sayesinde Kırşehir Türkiye'de parmakla gösterilecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: