Kırşehir'de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'ne teşekkür belgesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerine teşekkür belgesi verildi.Kırşehir Valiliğinden yapılan...
Kırşehir'de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'ne teşekkür belgesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerine teşekkür belgesi verildi.

Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı, Vali İbrahim Akın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Vali Akın, devletin ihtiyaç sahibi vatandaşlara eğitimden sağlığa, barınmadan gıdaya her konuda yardım elini uzattığını belirtti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın darda kalan vatandaşlara devletin uzanan şefkat eli olduğunu vurgulayan Akın, şöyle devam etti:

"Mütevelli Heyeti'nde kamu görevlileri, hayırseverler ve halkımızın temsilcileri yer almaktadır. Mütevelli Heyeti'nin karma bir yapıdan oluşmasının sebebi de vatandaşlarımızın talep ve isteklerinin objektif değerlendirilmesidir. Bu vesileyle 2021 yılında Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'mızın Mütevelli Heyeti'nde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2022 yılında Mütevelli Heyeti'nde görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum."

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Atakan Alan'ın 2021 yılında yürütülen çalışmalarla ilgili sunum yaptığı toplantıda, Mütevelli Heyeti'nde yer alan halk temsilcilerine görevli bulundukları süre içerisinde vakıf çalışmalarına özverili katkılarından dolayı Vali Akın tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaynak:

Etiketler :