Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak? Feyza’nın cezası belli oldu

Pazartesi günlerinin sevilen dizsilerinden biri olan ve fazlasıyla gündemden düşmeyen dizi Kızıl Goncalar'ın fragmanı merak uyandırdı.
Kızıl Goncalar’da bu hafta neler olacak? Feyza’nın cezası belli oldu

Yapımcılığını Gold filmin üstlendiği başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak’ın paylaştığı dizi bu haftada ki fragmanı seyircinin dikkatini çekti.

Son bölümde neler yaşandı?

Levent’in Zeynep’in gidişi konusunda kendisine yalan söylediğini Beste’den öğrenen Meryem yıkılır. Levent, Beste’yle büyük bir kavgaya tutuşurken Levent’e güveni kaybeden Meryem, yaşananlardan habersiz olan Zeynep’le birlikte Suavi’yi ötanazi fikrinden vazgeçirdikten sonra bir daha o eve gitmeme kararı vermiştir.

7f9f485a-4559-4624-8684-e652c891423d.jpg

Öte yandan Zeynep’e kurduğu tuzak ortaya çıkan Feyza ise her şeyini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Feyza ile ilgili kararı Cüneyd’in vermesi ise Sadi’nin onu iktidarına ilk kez bu kadar açıktan bir rakip olarak görmesine sebep olur. Bu durumdan tek çıkışı ise Sadi’nin bulduğu güçlü damat adayı Affan olacaktır. Ancak Feyza’nın kaderi, kendi seçimi olacaktır.

12’inci bölümünde neler olacak?

Feyza yaptığı şeyden sonra ceza olarak evlendiriliyor. Bunun üzerine Zeynep istemediği birisi ile ömür geçirecekse yazıktır diyor.Öte yandan Levent babasıyla yüzleşiyor zamanında ona yaptığı şeylerden ve ona dik durması için attığı tokatları hatırlatıyor. Yani babasına dik durması gerektiğini söylüyor.

cc428c4d-9ee7-4ecd-8ec2-c39cc4224c8e.jpg

Bunun üzerine Levent’in babası dayanamadığını söylüyor. Suavi ölüm fikrinden vazgeçti mi ? Yoksa ötanazi fikrinden vazgeçmiş değil mi?

Feyza’nın annesi Hesna her şeyin Zeynep yüzünden olduğunu söylüyor. Ona göstereceğini dile getiriyor. Hesna bu bölüm Zeynep’e bir şeyler yapacak mı? Nadire Meryem’e bazı şeylerden bahsediyor bir erkek olduğunu söylüyor nadire Meryem’e naim ile olan ilişkisinden bahsedecek mi?

Etiketler :