Kızılcık Şerbeti’nde sırlar ortaya mı çıkıyor?

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti yeni fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman paylaştığı dizi bu hafta da damgasını vurdu.
Kızılcık Şerbeti’nde sırlar ortaya mı çıkıyor?

Gold Filmin yapımcılığını üstlendiği dizi olan Kızılcık Şerbetinin fragmanı dikkatleri üzerine çekti. Fatihin Doğaya karşı olan tavırları seyirciyi çıldırttı.

Son bölümde neler oldu

Alev’in sinirlenip Ömer’e, Abdullah’la yaşadığı gizli hayatı itiraf etmesi, Abdullah ve Ömer ilişkisine farklı bir boyut getirecektir. Kocasındaki değişikliği fark edip huzursuz olan Pembe, Alev’in peşine Zülkar’ı takar. Ama Alev bu takibi anlayıp Pembe’ye küçük de olsa bir ders verecektir. Fatih bu konuya dahil olacak ve annesiyle gerilecektir.

5d276aea-df43-411b-a47e-faf8e605fe62.jpg

Sönmez’in çöpçatanlık girişimini engellemek isteyen Doğa’yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Fatih’in karısına hediye olarak çok pahalı bir çanta alması Ünal ailesinde hoş karşılanmaz. Ancak Görkem bu konuda altta kalmayı kendine yediremeyecektir. Giray’ın şirketinin düzenlediği maratona Doğa, Çimen, Metehan, Nilay ve Mustafa katılacak çok keyifli bir gün geçireceklerdir. Kıvılcım’ın hazırladığı sürpriz nikahla Kıvılcım ve Ömer evlenirler. Fatih ise Doğa’yı bir türlü aklından çıkaramamanın huzursuzluğunu yaşarken gördüğü bir sahne ile iyice yıkılacaktır.

7a9284b2-8ed0-4662-8f20-98b625f3374e.jpg

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Fatih ve Doğa tartışmaya başlıyor Fatih Doğa ile Girayı öpüşürken gördüğü için kıskançlık krizlerine giriyor ve Doğaya söylenmeyecek şeyler söylüyor bunun üzerine Doğa Fatihe çok güzel bir şekilde cevap veriyor.

79f46469-76de-426f-bf66-c86f57538785.jpg

Nilay ,Girayı evlerine davet ediyor. Bunun üzerine Fatih bozuluyor ve Görkem ile kavga ediyor. Görkem sinirini Nilaydan çıkarıyor.

Ömer, Fatihe Görkemden boşanması gerektiğini söylüyor. Bunun üzerine Fatih Görkeme amcasının onunla boşanması gerektiğini söylüyor. Görkem ise bunu yanlış anlıyor ve Ömer’le birlikte olmadım diye bunu yapıyor diyor.

89243105-f924-4359-bc71-0fc58a3958a6.jpg

Ömer ile Görkem buluşuyor. Bakalım Ömer sırları ortaya atacak mı ? Sırlarını söylerse Kıvılcımın tepkisi ne olacak? Alev ve Abdullah gizli gizli görüşmeye devam ediyor ama yine Pembe şüphelenmeye başlıyor.

Etiketler :