Kızılcık Şerbeti’nden merak uyandıran fragman

Son zamanlarda sosyal medyada ve YouTube trendlerinden düşmeyen son bölümüyle isminden sıkça söz ettiren Kızılcık Şerbeti dizisinin fragmanı yayınlandı.
Kızılcık Şerbeti’nden merak uyandıran fragman

Son bölümü ile seyirciyi ekrana bağlayan dizinin bu hafta ki bölümünde neler olacak seyircide merak uyandırmaya başladı.

Son bölümde neler yaşandı?

Alev’in, Pembe’yi itmediğini öğrenen Abdullah, sevdiği kadınla birlikte olma yoluna girer. Ama bu sefer doğru zaman gelene kadar ilişkilerini saklama kararı alır. Nursema ve Umut’un evliliği bir türlü rayına oturamıyordur. Umut’un kendisinden utandığını düşünen Nursema baba evine döner. Umut gelişmelerden Rüzgar’ı sorumlu tutar.

kizilcik-serbetinden-merak-uyandiran-fragman.jpg

Nilay’ın heyecanla beklediği DNA sonuçları nihayet çıkar. Çimen’in aşkı uğruna göze aldığı hayat, gittikçe onu zorlamaya başlamıştır. Görkem’in, Fatih ile çıktığı gece gezmesinden dağıtmış olarak eve dönmesi Ünal ailesi tarafından hiç hoş karşılanmaz. Ancak annesinin vefatı konunun uzamasını engeller. Son bir kez konuşmak için Umut’un yanına giden Nursema, çok acı bir gerçekle karşı karşıya kalır.

Yeni bölümde neler olacak ?

Umut Nursema’yı aldatıyor buna rağmen Nursema’yı suçluyor. Nursema ve Umut bu bölümde boşanmaya daha da çok yaklaşıyor gibi bir diğer yandan Nursema ve Rüzgar yakınlaşmaya devam ediyor. Nursema ve Umut boşandıktan sonra Rüzgar ile bir şeyler yaşayacak mı?

kizilcik-serbetinden-merak-uyandiran-fragman-001.jpg

Fatih Doğanın birisi ile görüşmeye başladığını duyduğu zaman kıskançlık krizlerine giriyor. Bunun üzerine Görkemden tepki alıyor. Fatih Doğanın aşk hayatına müdahalede bulunacak mı? Giray ile Fatih karşı karşıya gelecek mi ?Doğa Girayımı ya da Fatihi mi seçecek? Doğa ile Giray yakınlaşmaya devam ediyor Doğa Giraya karşı hisler beslemeye başlayacak mı?

Alev ve Abdullah ayrı eve çıktılar. Bu bölümde Pembe ile Abdullah boşanacaklar mı? Pembe bunu öğrenince ne tepki verecek Alev ve Abdullah gerçekten evlenecekler mi?