Koç, aşı uygulama odalarını inceledi

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Konya Numune Hastanesi, Meram Devlet Hastanesi ve Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde kurulan Covid-19 aşı uygulama odalarında incelemelerde bulundu.
Koç, aşı uygulama  odalarını inceledi

Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç, ziyaret sırasında Çin’den ülkemize getirilen Sinovac aşısının sağlık çalışanlarına uygulanma süreci hakkında hastane başhekimlerinden bilgi aldı. Aşılama birimlerini gezerek aşı uygulayan ve aşı yaptıran sağlık çalışanları ile de istişarelerde bulunan Prof. Dr. Koç, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Sayın Bakanımızın gayretleriyle ülke olarak gayet güzel bir çalışma yürütüyoruz. Kısa sayılabilecek bir süre içerisinde Konya’da şu ana kadar 10 binin üzerinde sağlık çalışanımızın aşılama işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından dolayı mutluyuz” dedi.

‘VATANDAŞLARIMIZIN DA AŞILAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ’

Koç, “Sağlık çalışanlarımızın aşı konusunda göstermiş olduğu duyarlılığı vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Sağlık çalışanlarımızın aşılama işlemlerinin ardından güçlü sağlık altyapımız ile hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın da aşılama çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç’a ziyaretlerde, hizmet başkanları ve hastane yöneticileri de eşlik etti.