Koç'tan Aziz Yıldırım'a: Ya aday olun ya da çekilin

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübünün 2022 yılı olağan mali genel kurul toplantısında eski başkan Aziz Yıldırım'ı eleştirdi. Koç, "Siz bizim elimizden tutmuyorsunuz, ya aday olun ya da başımızdan çekilin." dedi.
Koç'tan Aziz Yıldırım'a: Ya aday olun ya da çekilin

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübünün 2022 yılı olağan mali genel kurul toplantısında açıklamada bulundu.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Kulüp Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve üyeler katıldı.

Üyelerin konuşmalarının ardından kürsüye gelen Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'ı şu sözlerle eleştird:

"Kendi efsane başkanımızla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bizleri aşağıya çekmeye çalışmayın Sayın Aziz Yıldırım. Sizi anlamakta güçlük çekiyorum çünkü bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Ben size saygıda, sevgide kusur edeceğimi sanmazdım. Saygıda yine etmem. Ben sizi böyle tanımıyordum, çok değişmişsiniz. Kulübe hizmetleriniz için sizden Allah razı olsun, çok uğraştınız ama son 5-6 sene işin şirazesi kaydı. Bize hep öğretmediniz mi, muhaliflere kızmadınız mı, 'bir şey söyleyecekseniz kürsüde söyleyin' demediniz mi? 'Mertçe burada konuşun' demediniz mi? Bu sadece size mi geçerli değil? Siz niye buraya gelmiyorsunuz, bize yol göstermiyorsunuz. Siz bizim neden elimizden tutmuyorsunuz? Niye Nihat Özdemir gibilere ses çıkartmıyorsunuz? Haksız yere 1 sene hapse atıldınız, bu adama bir şey demeyi bırakın kapısına gidip başkanlık teklif ettiniz. 'Yapıp yapmadım' demeyin geçen sefer olduğu gibi. 'Genel kurula geleceğim' dediniz, gelemediniz. Gelmediniz demiyorum gelemediniz."

"Aziz Yıldırım bizleri şaşırtmadı" diyen Ali Koç, "Siz bizim elimizden tutmuyorsunuz. Ya aday olun, ya da başımızdan çekilin! Bir kere 5 yılda Fenerbahçe için bir şey yapmadınız! 'Fener Ol'a katılmadınız. Düşün yakamızdan. Bırakın canınızdan çok sevdiğiniz Fenerbahçe şu sezonu huzur içinde geçirsin. Tribünleri kurcalamaya vaktinizi harcamayın. Kendiniz gelin, yancılarınızı getirin! En ufak şeyde sosyal medyada paylaşım yapan, gol yediğimizde sevinenleri alın gelin. Mert olun mert! Ne yapacaksanız açıkça yapın. Aday olun." ifadelerini kullandı.