Koç'tan rehavet uyarısı

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Karapınar Devlet Hastanesi başta olmak üzere ilçede sağlık hizmeti sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu.
Koç'tan rehavet uyarısı

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Karapınar Devlet Hastanesi başta olmak üzere ilçede sağlık hizmeti sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu. Pandemi sürecinde verdikleri emek ve gayretlerinden dolayı sağlık çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür eden Koç, “Koranavirüs ile mücadelemize rehavete kapılmadan devam etmek zorundayız. En küçük bir gevşeme bütün emeklerimizi boşa çıkartabilir” diyerek uyarılarda bulundu.

 

Karapınar Devlet Hastanesi’nde yapılan inceleme ve değerlendirmelerin ardından Karapınar 1 ve 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu ile Karapınar ilçe Sağlık Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Prof. Dr. Koç, yapımı hızla ilerleyen ve içerisinde Karapınar İlçe Sağlık Müdürlüğü, 8 hekimlik ASM, sağlıklı hayat merkezi ve 112 istasyonunun yer alacağı sağlık kompleksi inşaatın da incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Koç, “Şehrimize yeni kazandırılan projeler ve devam eden sağlık yatırımlarının hızla ilerlemesini sağlayan Sayın Sağlık Bakanımıza ve tüm milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Karapınar’da gerçekleştireceğimiz örnek çalışmalarımız ile birlikte hem çalışan memnuniyeti hem de hasta memnuniyetinin en üst seviyelere çıkmasını sağlayacağız” dedi.

‘KARAPINAR’DA SAĞLIK TESİSLERİ YENİLENECEK’

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’yı da makamında ziyaret ederek Karapınar programına devam eden Prof. Dr. Koç, Karapınar sağlığı adına yapılabilecek yeni projeler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Başkan Yaka ve beraberindeki heyet ile birlikte yeni projelerin hayata geçirilmesi için planlanan arsaları bizzat yerinde görerek değerlendiren Koç, “Karapınar ilçemizdeki 1. Basamak sağlık tesislerimizden Bakanlığımız vizyonuna uymayanların tamamı Bakanlığımız, belediyemiz ve hayırseverlerimizin desteği ile yenilenecektir” şeklinde konuştu.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Planlaması yapılan sağlık yatırımlarının da hayata geçirilmesi ile birlikte Karapınar’ın sağlık alanında çok daha güzel bir seviyeye geleceğini vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşanan pandemi döneminde dahi yeni projelerin hayata geçiriliyor olması son derece önemlidir. Devletimiz bu yatırımlar karşılığında bizden tekbir şey istiyor. Vatandaşlarımıza kaliteli ve güzel hizmet sunmak. Bizlerde hizmet kalitemizi her geçen gün artırmak ve vatandaşlarımızı mutlu etmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Sağlık alanında koyduğumuz hedeflere ulaşma noktasında verdiği her türlü destekten dolayı belediye başkanımıza da özellikle teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaka’da, “Karapınar Belediyesi olarak sağlık hizmetlerinin en güzel hali ile vatandaşlarımıza sunulabilmesi için elimizden gelen hizmetleri seve seve yapmaya devam edeceğiz” dedi.