Komagene bayilerinin şok 15 Temmuz diyalogları

15 Temmuz akşamı FETÖ'cü Darbe ve işgal girişiminin başladığı saatlerde, Komagene firması tarafından, bayiileri arası whatsapp grubu içerisinde geçen konuşmalar, kan dondurdu.

Komagene bayilerinin şok 15 Temmuz diyalogları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Temmuz akşamı FETÖ’cü Darbe ve işgal girişiminin başladığı saatlerde, Komagene firması tarafından, bayiileri arası whatsapp grubu içerisinde geçen konuşmalar, kan dondurdu.

FETÖCÜ Darbe girişiminin başladığı saatlerde, firmanın patronlardan sonraki en yetkili müdürü Ömer Şeyhin’in, Bayiilere, “işyerlerini kapatıp eve gitmeleri” konusunda telkinlerde bulunduğu ortaya çıktı. Grup sohbetlerinde, bazı bayilerin, darbe girişimini inkar edip hükümeti eleştirdiği de görülüyor.

15 Temmuz gecesi Komagene Bayiilerinden oluşan whatsapp grubundaki o skandal konuşmalardan bir kısmına ulaşıldı. İşte o ihanet konuşmalardan bir kısmı:

Öte yandan, grup konuşmasında, bayiilere işyerlerini kapatıp evlerine gitmeleri yönünde telkinde bulunan Ömer Şeyhin’in, 15 Temmuz FETÖ'cü darbe ve işgal girişimi sonrasında başlatılan soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan iş adamlarından Faruk Güllüoğlu’nun yanında yetiştirildiği ve FETÖ ile küçük yaşlarda tanıştığı da iddia edildi.

Şephin’in kendine ait sosyal medya paylaşımlarında, FETÖ’nün iktidara yönelik algı operasyonlarını kullandığı da tespit edilirken, bu paylaşımları Komagene sahipleri de dahil 15 Temmuz sonrası kapattıkları, paylaşımları temizledikten sonra yeniden açtıkları da öne sürüldü.

TRT BASKININDA DA O FİRMA İZİ
TRT binasını basan 3 kişilik teknik ekibin eski çalıştığı firma olan Super Grup Supercom’un, TİB'i yöneten ekip olduğu, dönemin Başbakanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yasadışı dinlenmesi eyleminde yer aldıkları anlaşılınca sözleşmeleri feshedilip bütün çalıanlarının işten çıkarıldığı, bu firmadan atılanlardan bir kısmının da Komagene firması bölge yöneticiliği gibi kadrolarında istihdam edildiği öne sürüldü.

BAYİLERİN FİNANS DESTEĞİ İLE Mİ İFLASTAN KURTULDU
Bu arad 15 Temmuz sonrası Komagene firmasının FETÖ ile ilişkisine dair sosyal medyada çıkan haberler üzerine satışlarının ciddi zarar gördüğü ve batma noktasına geldiği, firmanın batışını da üç bayinin maddi desteği ile engellendiği öne sürüldü.

Komagene Çiğ Köftenin yani Yörpaş A.Ş’nin patronlarının TUSKON üyesi de olduğu belirtilirken, firmaya şu ana kadar herhangi bir işlem yapılmadığı iddia edildi.

Firma sahiplerinden tutuklu Çetin Tekdemir’in kardeşi Ceyhun Tekdemir’in de 17 Aralık sonrasında eşinin altınlarını Bank Asya’ya yatırıp bunu da sosyal medya hesaplarından paylaştığı, ancak şahısla ilgili şu ana kadar herhangi bir hukuki işlem başlatılmadığı da öğrenildi.

BAYİLERİN FİNANS DESTEĞİ İLE Mİ İFLASTAN KURTULDU
Firma yöneticilerinin, şirket olarak Zaman Gazetesi önünde FETÖ medyasına destek gösterisinde yer aldıkları da yine kendi sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflardan tespit edildi.

KAYNAK: AVAZTÜRK
 

Bakmadan Geçme