KOMÜT Başkanı Adem Bulut: Üretmeye devam edeceğiz”

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Adem Bulut, “KOMÜT olarak üretmeye, ekonomimizin çarklarının dönmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
KOMÜT Başkanı Adem Bulut: Üretmeye devam edeceğiz”

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Adem Bulut, "

Ülkemiz son dönemde kurdaki ataklardan kaynaklanan bir ekonomik sorunla ile karşı karşıyadır. Bu anlamda bazı sektörlerde fiyatlandırma ile ilgili kısa süreli problemler yaşanmıştır. 

Konya Müteahhitler Birliği olarak, ekonomideki gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Dövizdeki yukarı yönlü değişimlerin tedarikte sorunlara neden olduğunu müşahede ediyoruz ancak fırsatçılık yaparak haksız fiyat artışına gidecek tedarikçi firmalar olduğunu da düşünmüyoruz.

Üreten ve son dönemde ihracat konusunda önemli mesafeler kat eden bir konuma gelen ülkemiz ekonomisinin bu dönemi de atlatacağına olan inancımız sonsuzdur.

Müteahhitlerimize ve tedarikçilerimize güveniyoruz. Konut üretimini uzun vadede etkileyecek bir sorun yaşanmayacağına inanıyor, KOMÜT olarak üretmeye, ekonomimizin çarklarının dönmesine katkı sağlamaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

komut-basin-aciklamasi.jpeg