KOMÜT genel kurulunda Adem Bulut güven tazeledi

Konya Müteahhitler Birliği Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. 24 Haziran 2019 tarihinde olağanüstü genel kurul ile yönetime gelen Adem Bulut, gerçekleştirilen genel kurulda güven tazeledi.
KOMÜT genel kurulunda Adem Bulut güven tazeledi

Konya Müteahhitler Birliği Derneği’nin Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. 24 Haziran 2019 tarihinde olağanüstü genel kurul ile yönetime gelen Adem Bulut, gerçekleştirilen genel kurulda güven tazeledi. Başkan Bulut yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, “KOMÜT için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz, meslektaşlarım ve sektörümüz adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

‘HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Konuşmasında faaliyet ve durum değerlendirmesi yapan Başkan Bulut, sektör için bu güne kadar çok çaba harcadıklarını ve yeni dönemde de bu çalışmalarını arttırarak hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti. İnşaat sektörünün içinde bulunduğu zor dönemin bir an önce bitmesini temenni eden Bulut, “Zorlu süreçte üyelerimizin pandemiden en az şekilde etkilenmeleri için düzenli olarak bilgilendirmeler yaparak, kısıtlamalarda mağdur olmamaları adına gerekli görüşmeler gerçekleştirmeye gayret ettik. Göreve geldiğimiz 24 aylık süreçte KOMÜT'ü daha kurumsal bir kurum haline getirmeye çabaladık” dedi. Pandemi kısıtlamalarının azalması ve yeni normal hayata dönülmeye başlanmasının ardından yüz yüze gerçekleştirdikleri etkinlik ve projeler üzerinde çalışmalarını arttırmaya gayret edeceklerini belirterek Bulut, “KOMÜT olarak üyelerimizle her zaman yakından ilgilendik ve bu süreçten sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. İmkânlar doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya, üyelerimiz ve sektörümüz için daima iyi faaliyetler gerçekleştirmeye çalışacağız” diye konuştu.

adem-bulut-guven-tazeledi-3.jpg