Konya Akyokuş'ta son durum nedir? Ne zaman açılacak? Başkan Altay son bilgileri verdi

Konya'nın gözde mekanlarından, şehrin tepe noktalarından olan Akyokuş'ta düzenleme çalışmaları devam ediyor. Peki Akyokuş Parkı ne zaman açılacak? Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akyokuş'taki son çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Konya Akyokuş'ta son durum nedir? Ne zaman açılacak? Başkan Altay son bilgileri verdi

Konyalı vatadanşların ailecek vakit geçirmek için tercih ettiği, şehir dışından gelen misafirlerini mutlaka götürdüğü Akyokuş Parkı daha da güzelleştiriliyor. Bir süredir yapılan yenileme çalışmalarıyla Akyokuş, daha da güzel bir hale kavuşacak. Peki Akyokuş Parkı yeni haliyle ne zaman açılacak? Bu soru gündeme geldi.

konya-akyokus-3.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Akyokuş'taki son çalışmalar hakkında bilgi verdi.

konya-akyokus.jpg

KONYA'NIN MARKA DEĞERİNE KATKI SAĞLAYACAK

Başkan Altay, Akyokuş bölgesinde Konya'ya kazandırılacak Akyokuş Kasrı ile birlikte palye düzenlenme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Konya’nın panoramik olarak en güzel seyredildiği mekanlardan birinde yürüttükleri projelerin Konya’nın marka değerine önemli katkıda bulunacağını dile getirdi.

konya-akyokus-2.jpg

HERKES BURADA KEYİFLİ VAKİT GEÇİRECEK

Palye düzenlemesiyle önemli bir rekreasyon alanı oluşturduklarını söyleyen Başkan Altay, “Konyalı vatandaşlarımız ile şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize keyifli vakit geçirebilecekleri nitelikli bir mekan inşa ediyoruz." ifadelerini kullandı.

konya-akyokus-acilis.jpg

KONYA, EN GÜZEL ŞEKİLDE SEYREDİLECEK

Başkan Uğur İbrahim Altay, "Akyokuş Palyesi; 25 metre yüksekliğinde şelaleler, 21 bin metrekare yürüme platformu, kapalı ve açık alanlardan oluşan bin metrekarelik şelale kafesi ve seyir terasıyla ziyaretçilerin Konya’yı en güzel şekilde seyredeceği yerlerden birisi haline gelecek." dedi.

konya-akyokus-5.jpg

ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞACAK

Akyokuş'un yeni haliyle Konya'ya çok yakışacağını vurgulayan Başkan Altay, "Gecesiyle ayrı gündüzüyle ayrı güzel bir görünüme sahip olacak Akyokuş Palyesi ve artık tamamlanma aşamasına gelen Akyokuş Kasrı şehrimize çok yakışacak. Her iki yatırımı da kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

konya-akyokus-7.jpg

Etiketler :