Konya-Antalya yoluna dikkat!

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpündeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.
Konya-Antalya yoluna dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı-Abant kavşaklarında (Bolu Dağı geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna aktarılıyor. Sürücüler Abant Kavşağı'ndan tekrar otoyola katılım sağlayabiliyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun 7-8. kilometrelerinde Karataş viyadüğünün Polis Akademisi Kavşağı istikametindeki genleşme derzi çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Mersin-Adana yolunun 0-1. kilometrelerinde farklı seviyeli kavşak çalışmaları dolayısıyla ulaşım Liman D Kapısı ayrım kolundan kontrollü sürdürülüyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpündeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 1-7. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 18. kilometresinde yaya üst geçidi demontaj çalışması dolayısıyla saat 19.00'a kadar her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Muradiye-Çaldıran yolunun 27-37. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü devam ediyor.

Gölköy-Mesudiye yolunun 46-47, Yenişehir-Bilecik yolunun 6-16. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Hekimhan-Alacahan yolunun 13. kilometresinde Hasan Çelebi viyadüğünde derz onarım çalışması dolayısıyla sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Etiketler :