Konya-Anyalya yolunu kullananlar dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Konya-Anyalya yolunu kullananlar dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Hendek-Gölyaka kavşakları 12-15. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışması nedeniyle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

TEM Otoyolu'nun İzmit Batı-Kandıra kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları dolayısıyla İstanbul-Ankara yönünde O-4 TEM Otoyolu trafiğe tamamen kapatılarak, sürücüler İzmit Batı Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 89-95. kilometrelerinde (Aydın Gişeleri-Çine-Muğla Kavşağı) üstyapı onarım çalışmaları başlatıldı. Bu sebeple 7 Ağustos'a kadar İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritten çift yönlü devam edecek. Aydın Kuzey Kavşağı katılım kolu da trafiğe kapatıldı, otoyola katılım Aydın Güney Kavşağı'ndan sağlanıyor.

Gelibolu-Eceabat yolunun 47-52. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek yönden gidiş-geliş şeklinde sürdürülüyor.

Sakarya-Hendek yolunun 4-5. kilometrelerinde Kozluk Kavşağı'ndaki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım her iki istikamette servis yollarından gerçekleştiriliyor.

Konya-Antalya yolu, Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya yönündeki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10. ve 16-22. kilometreleri ile Çankırı-Ankara yolunun 31-32. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla söz konusu kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Elazığ-Bingöl il sınırı-Bingöl yolunun 20-24. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Trabzon-Gümüşhane il sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 42-54. kilometrelerindeki (Gümüşhane çevre yolu) 14 tünelde elektrik-elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Etiketler :