Konya basınından Konyaspor’a destek ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Tümosan Konyaspor yönetimini ziyaret etti. Ziyarette, gazetecilerin aynı zamanda bir Konyaspor sevdalısı olduğuna işaret edilerek destek mesajı verildi
Konya basınından Konyaspor’a destek ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanvekili Lokman Koyuncuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’ı ziyaret etti. Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Atsan’ın da bulunduğu ziyarette Konyaspor’un mevcut durumu üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

KGC Başkanvekili Lokman Koyuncuoğlu, Konya medyasının birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu ve söz konusu Konyaspor olduğunda bu birlikteliğin daha da perçinlendiğini ifade ederek, “Tüm Konya medyası adına şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki bizler söz konusu Konyaspor olduğunda gazeteci kimliğimizden önce Konyasporlu olma kimliğimizle hareket ediyoruz. Konyasporumuzun çıkarı ve menfaati doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya gayret ediyoruz. Bu süreçte kulüp yönetimiyle gazeteciler arasındaki iletişimin sağlıklı sürdürülebilmesinin önemli olduğunu, bu iletişimin kuvvetli bir şekilde devam etmesinin gerektiğini düşünüyoruz. Konyaspor sevdalısı olarak Konyaspor’umuza desteğimizin kendi alanımızda sonuna kadar devam edeceğini ifade ediyoruz. Konyaspor’un zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Ancak gerek Konyaspor yönetiminin şehirle bir bütün halinde hareket ederek bu zorlukları aşabileceğine olan inancımızı belirtmek istiyorum. Başka bir Konyaspor yok. Bu şehrin en önemli değerlerinden birisi de Konyaspor. Biz de her zaman var olan desteğimizi bu süreçte Konyaspor’a daha fazla gösterebilmek adına elimizden gelen gayreti göstermekteyiz” ifadelerini kullandı.

konya-basinindan-konyaspora-destek-ziyareti.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da hem takımın, hem teknik heyetin hem de yöneticilerin her şeyden önce moral ve motivasyona ihtiyacının olduğunu, bir bütün olarak Konyaspor’un ihtiyaç duyduğu bu moral ve motivasyonu sağlamak için hareket ettiklerini dile getirdi. Konyaspor’un üzerindeki kara bulutların dağılması için gerek yönetim, gerekse teknik heyetin var gücüyle çalıştığını söyleyen Ömer Korkmaz, “Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin yaptığı bu ziyaret de bizi motive etme adına önemlidir. Ziyaretleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Konyaspor hepimizin. İnşallah el birliğiyle bu takımı hak ettiği konuma yeniden kavuşturacağız” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda KGC Başkanvekili Lokman Koyuncuoğlu, Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’a hediye takdiminde bulundu. Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile ziyaret son buldu.

konya-basinindan-konyaspora-destek-ziyareti.jpeg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :