Konya Büyük Birlik Partisi'nden önemli açıklama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan, Mevlevi Sofrası'nda düzenlediği basın toplantısıyla ülke ve Konya gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Özcan'a yönetim kurulu üyeleri de toplantıda eşlik etti.
Konya Büyük Birlik Partisi'nden önemli açıklama

BBP Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan, “Meydanlar da kahrol İsrail demekle İsrail maalesef kahrolmuyor. Artık gün konuşmanın meydanlarda nutuk atmanın değil kardeşlerimizin canı malı ve namusu için bedel ödetme ve bedel ödeme günüdür. Onun için İslam dünyasının tüm devlet başkanlarına buradan çağrıda bulunuyorum kardeşlik hukuku neyi gerektiriyorsa onu yapın elinize mikrofonu alıp biz kardeşiz demekle kardeşlik olmuyor. Ülkeye girişine müsaade edilen İsrail mallarını vatandaşın boykot etmesi zulmü durdurmuyor. İslam dünyasının tüm devlet başkanları bölgeye asker göndermeye gücünüz yetmiyor da ticareti kesmeye ticari ambargo koymayada mı gücünüz yetmiyor” dedi.

YÜZDE 50+1 YENİ SİSTEMİN OLMAZSA OLMAZI

Türk devletinin, Türk milletinin gücünün de cesaretinin de tüm dünyaya meydan okumaya, zulme dur demeye gücünün yeteceğini ifade eden Özcan, “Onun için öğretmenlerimize her zaman olduğu gibi bugün de tarihi bir görev düşmektedir. Kıymetli öğretmenlerimiz, lütfen gençlerimize kökü ezelde dalı ebet de bir milletin evlatları olduklarını, her gün hatırlatarak gönüllerine nakşediniz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü huzurlarınızda kutluyorum” şeklinde konuştu.

Türk milletinin tarih boyunca birçok badireler atlattığını, bunlardan birinin de 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi olduğunu dile getiren Özcan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “O gün milletimiz meydanlarda bir oldu birlik oldu ve cumhur ittifakını kurdu. Birileri gibi masa başında şahsi menfaatler üzerine değil, milletin ve devletin menfaatlerini önceleyerek Cumhur ittifakı kuruldu. Bunun üzerine devletin milletin istiklal ve istikbali için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçildi. Bu sistemin sağlıklı ilerlemesi ve milletimizi temsil etmesi için iki turlu ve seçilecek olan kişinin, Cumhurbaşkanının milletin yarısından fazlasının oyunu alması elzemdir, olmazsa olmazdır.”

ÖNCELİĞİMİZ MİLLETİMİZİN MENFAATİDİR

Türkiye'nin yakın tarihte yeniden bir seçim atmosferine gireceğini aktaran BBP Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminin sonuçlarının şimdiden ülkemize milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Türk- İslam mefkûresi yalnızca kitaplarda yazılan ve okunan bir fikir olmaktan öte gündelik yaşamımızı devlet yönetimimizi etkilemesi gereken temel kaide olması gerekmektedir. Zira Türk – İslam medeniyetini özümseyen yöneticilerin yönettiği belediyeler rant ve ihale peşinde koşmaktan ziyade milletin huzur ve refahını önceler. Nimete gelince yandaş, külfete gelince vatandaş mantığını külliyen reddeder. Batının mimari ve sosyal hayatını ön plana çıkaran değil bize ait olan mimari ve sosyal hayatın yaşaması için projeler üretir. Milletimizin milli ve manevi değerlerini horlayan değil bu değerlerle gurur duyar. Şehirlerin temel ve öncelikli sorunlarını çözmek yerine vatandaşın gözünü boyamak üzere yapılan çalışmalar Türk- İslam medeniyeti şuurunda ki yöneticilerimizin kabul edeceği bir durum değildir. Büyük Birlik Partisi Rahmetli Muhsin Başkanımızın deyimi ile barajı geçmek için değil sıratı geçmek için siyaset yapanların yegâne adresidir. Bu nedenle Türk- İslam mefkûresinin en iyi yaşandığı ve yaşatıldığı yer olan Büyük Birlik Partisi kadrolarında öncelik şahısların ve partililerin değil milletin menfaatidir. Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin emir ve talimatları doğrultusunda tüm ülke genelinde kendi adımız ve amblemimizle seçimlere gireceğiz. Artık şehrimiz Büyük Birlik belediyeciliği ile tanışacaktır. Bu bağlamda tüm hemşerilerimize kendileri ve gelecek nesillerin milli kimliğini kaybetmeden yaşayabilecekleri bir şehir inşaa edilmesi için Cumhur ittifakı ruhuna güvenerek Büyük Birlik Partisi adaylarına oy vermeleri ve destek olmaları gerekmektedir. Büyük Birlik Partisinin bu millete, Ümmete, ata yadigarı topraklara, gözü yaşlı analara, manzumlara mağdurlara sözü var. Bir olmaya birlik olmaya ay yıldızlı al bayrağı dünyanın dört bir yanında dalgalandırarak mazluma ümit, zalime korku olmaya sözümüz var.”

Kaynak:YENİ HABER

Etiketler :