Konya'daki terzilerde arife yoğunluğu

Bayram öncesi terzilerde yoğunluk artarken, yıllardır eşiyle birlikte terzilik yapan Ümmühan Keleş, bu dönemin oldukça hareketli geçtiğini belirterek, 'Bu yıl yoğunluğumuz biraz daha fazla diyebiliriz, bayram öncesi zaten her zaman yoğun oluyor' dedi.

En çok pantolon paça ve takım elbise işleri aldıklarını ifade eden Keleş, “Genelde pantolon ve takım geliyor, en çok bu tarz işler oluyor, biz de yetiştirmek için yoğun şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Müşteri alışkanlıklarına da değinen Keleş, “Son güne bırakanlar var ama genel olarak herkes hemen elden çıksın istiyor, biraz da maaş durumlarına göre son güne bırakanlar oluyor” ifadelerini kullandı.

Konya'daki terzilerde arife yoğunluğu

FİYATLARDA ARTIŞ YAŞANIYOR

Fiyatlarda geçen yıla göre artış yaşandığını söyleyen Keleş, “Geçen yıl biraz daha ucuzdu ama bu yıl fiyatlar arttı, şu an paça 100 TL, daraltma 150 TL” şeklinde konuştu.

TÜM SİPARİŞLER ZAMANINDA TESLİM EDİLECEK

Yoğunluğa rağmen işleri aksatmamaya özen gösterdiklerini belirten Keleş, “Bayrama kalmadan bütün işlerimizi zamanında hallederiz, müşterilerimizi mağdur etmemeye çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme