• Haberler
  • Konya
  • Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız'dan üreticiye yem müjdesi

Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız'dan üreticiye yem müjdesi

Konya DSYB (Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği) Başkanı Edip Yıldız, üreticilerin girdi maliyetlerini azaltmak için yeni bir çalışmanın daha altına imza attıklarını duyurdu.

Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız'dan üreticiye yem müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yıldız, Konya DSYB olarak üreticilerin girdi maliyetlerinin azaltılmasına yönelik olarak sürdürdükleri çalışmalar yenisini eklediklerini açıkladı.

Başkan Edip Yıldız, “Türkşeker A.Ş. ile Konya DSYB arasında yapılan anlaşma sonuçlandı. Üreticilerimiz, ihtiyacı olan yaygın yem gruplarını Türk Şeker markasıyla birliğimizden temin edebilecekler. Türk Şeker Yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Ayrıntılı bilgi almak isteyen üreticilerimiz merkez ve şubelerimizdeki çalışma arkadaşlarımızla iletişime geçebilir.” dedi.

konya-dsyb.jpg

Bakmadan Geçme