Konya ekibi bir bir kurtarıyor

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 10 ili yıkan depremin ardından bölgeye giden Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yaptıkları çalışmalarla yaraları sarmaya devam ediyor. Ekipler 158 kişiyi canlı olarak kurtardı.
Konya ekibi bir bir kurtarıyor

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hatay’da bulunan Konya İtfaiyesi arama kurtarma çalışmalarının yanında yangınlara da müdahale ediyor. İskenderun Limanındaki yangının söndürülmesinde etkili olan Konya itfaiyesi ekipleri, şu ana kadar 158 kişiyi de enkazdan canlı olarak çıkardı.

Daire Başkanı Cevdet İşbitirici yaptığı bilgilendirme paylaşımında, “Bugün Konya itfaiyesi Arama kurtarma ekiplerimiz Bizi sevindirmeye devam ediyor. Şu an itibariyle 158 kişi ekiplerimizce canlı olarak çıkarılmıştır. Buna Konya’dan giden gönüllü arkadaşlarımızın çıkardıkları insanlar dahil değildir. Tamamına teşekkür ederiz. Allah kolaylıklar versin” dedi.

•SERVET R. ÇOLAK

 Muhabir
Etiketler :