Konya Garage Servis’te uzman ekip, uygun fiyat

Araçların servis ve bakımlarında profesyonel ekipleriyle uygun fiyata hizmet verdiklerini belirten Garage Servis Ortaklarından Osman Yılmaz, “Tüm marka araçlara yetkili servis kalitesinde garantili hizmet vermekteyiz” ifadelerini kullandı.
Konya Garage Servis’te uzman ekip, uygun fiyat

Konya'da 2006 yılından beri hizmet veren Garage Servis, tüm marka araçlara profesyonel ekibiyle uygun fiyatlara servis imkanı sunarken aynı zamanda yine tüm marka araçların tamir ve bakımlarını gerçekleştiriyor. Osman Yılmaz, Murat Demirelli ve Muhsin Niyazi Ganioğlu ortaklığında 13 yıldır Konyalılara hizmet veren Garage Servis ayrıca eğitimli personeliyle de araçlarda yaşanan sıkıntılara anında çözüm üretiyor.

konya-garage.jpg

Uzun süredir bu mesleğin içinde olduklarını ve ortaklarıyla birlikte 2006’dan beri Garage Servis markasıyla şehre hizmet verdiklerini kaydeden Şirket Yöneticilerinden Osman Yılmaz, “Mesleğe 1980’li yıllarda hem eğitim hem de alanda teorik, pratik yaparak başladık. Endüstri Meslek Lisesi’nde okurken akşam eğitimi sürdürüyorduk. Gündüz de bu mesleği yapıyorduk. Zamanın getirdiği branşlaşma, belli bir markaya yönelme, farklı marka araçların ithal olarak gelmesi bizi de bu yöne doğru yöneltti. O doğrultuda Konya’mızda Gökmen Otomotiv vasıtasıyla Volkswagen’de atölye formeni olarak işe başladık. 1997 yılında Gökmen Otomotiv’in atölyesinin kuruculuğunu yaptık. Oradaki personelin alımı, eğitimi, servis işlerinin birçok şeyi bizim sorumluluğumuzdaydı. İlerleyen dönemlerde atölye şefliği yaptık. Aynı zamanda servisin eğitimciliğini üstlendik. Orada dolu dolu 8 yılımız geçti.  Daha sonra 2006 yılında 3 ortak bir araya gelerek kendi yerimizi yani Garage Servis’i açtık” ifadelerini kullandı.

murat-demirelli-osman-yilmaz-konya-garage-servis.jpg

TÜM MARKALARA HİZMET

Volkswagen grubu araçların bakımları üzerine başladıkları Garage Servis’te müşterilerin talepleri doğrultusunda tüm marklara hizmet verdiklerini dile getiren Osman Yılmaz, “Garage Servis’te Volkswagen grubu araçlar üzerine hizmete başladık. Daha sonra farklı marka araçlardan da sık sık talep gelmeye başladı. Müşterilerimiz şirketlerinde farklı marka araçları olduğunu ve servislerden memnun kalmadıklarını söyleyerek bizleri diğer markalara da bakmaya teşvik etti. Bizler burada bakanlığın verdiği 12047 yetkili servis belgesini almış olan tek özel servisiz. Aynı zamanda Suzuki’nin yetkili servisliğini de yaptık. Bakanlıktan aldığımız bu belgemizi de yeniledik. Tüm marka araçlara yasa çerçevesinde servis kalitesinde hizmet vermekteyiz” şeklinde konuştu.

konya-garage-servis-5.jpg

YETKİLİ SERVİSTEN FARKI YOK

Araçların yetkili servisten alabilecekleri tüm hizmeti sağladıklarını belirten Yılmaz, “Garage Servis, herhangi bir marka aracın yetkili servisinden alabileceği tüm hizmeti vermektedir. Ön düzen, rot balans, fren, kaporta, boya, mekanik, elektrik, aynı zamanda araçtaki programlama sistemi gibi her türlü hizmeti veriyoruz. Müşterimizi asla dışarıya göndermiyoruz. Birkaç tane çalıştığımız farklı firma var. Örneğin aracın chip tuning ya da partikül iptali gibi durumlarda temas halinde olduğumuz bayimiz var. Onun da sorumlusu biziz. Müşterimizi gönderip onlarla muhatap etmiyoruz. Tüm sorumluluğu biz üstleniyoruz. Farklı markalarla hizmet verdiğimiz için bünyemizde bulunan tüm test cihazlarımızı arızaya anında cevap verebilecek şekilde her zaman güncelleyerek yeniliyoruz. Volkswagen grubunun orijinal cihazıyla, diğer markaların da güncel cihazlarıyla hizmet vermekteyiz. Asla içinden çıkamadığımız bir durum söz konusu olmuyor. A’dan Z’ye tüm markalara bakıyoruz” dedi.

osman-yilmaz-konya-garage-servis.jpg

PROFESYONEL HİZMET HESAPLI FİYAT

Yetkili servislere göre daha uygun fiyatlara hizmet sunduklarını söyleyen Osman Yılmaz, “Tüm araçların belli bakım zamanları vardır. Yeni nesil euro5 dediğimiz araçların servis bakımları 15 bin kilometrede, bazı araçlar ise 20 bin kilometrede bakım yaptırmak gerekmektedir. Yetkili servislerin, yaptıkları işlerden dolayı aldıkları sorumluluklar ağır ve yaptırımları distribütör tarafından çoktur. Bu yaptırımların içinden çıkabilmek için Türkiye genelindeki fiyat politikasını uygulamak zorundadırlar. Fakat biz, bugün Volkswagen grubuna gittiğinizde kullandıkları yedek parça, hava filtresi, yağ filtresiyle aynı ürünü kullanmaktayız. Yetkili servislerden de iddia ediyoruz en az yüzde 40 daha uygun fiyata yapmaktayız. Bazı araçlarda da yüzde 50’ye kadar çıkabiliyor” diye konuştu.

HİZMET SONRASI GARANTİ İMKANI

Garage Servis’te verilen hizmetlerin garantili olduğunu belirten Yılmaz, “Sanayi yerine bu tarz servisleri tercih etmek daha güvenilir olmaktadır. Çünkü burada kurumsallık söz konusudur. Müşterimiz geldiği zaman garanti vermekteyiz. Aldığımız parçaları temin ettiğimiz firmaların garantisine göre müşterilerimizi bilgilendirmekteyiz. Sadece elektronik parçada garanti söz konusu olmuyor. Sebebi de elektroniğin ne zaman nasıl bir sorun çıkaracağı bilinemiyor. Onda da zaten servis hata yapmazsa sorun çıkmamaktadır. Avrupa’da bu tip servisler oldukça yaygındır. Burada çok fazla yaygınlaşmadı. 12047 belgesi aldıktan sonra bu belgeyle hizmet sunup bünyenizde de eğitimli personel çalıştırırsanız insanlar zaten tercih etmektedir” ifadelerini kullandı.

konya-garage-servis-2.jpg

“KENDİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Sektörleriyle ilgili gerekli eğitimleri aldıklarını ve kendilerini sürekli geliştirdiklerini dile getiren Osman Yılmaz, “Eğitim, firmamız için çok önemlidir. Birçok markaya tüm donanımlarıyla hakim olabilmek için gerekli eğitimleri aldık ve halen almaktayız. Zaten artık dijital çağda yaşadığımız için internet ortamından da eğitimlere daha kısa sürede ulaşabilmekteyiz. Kendimizi geliştirmeye ve güncellemeye devam ediyoruz. Ülkemizde bu tarz eğitim hizmeti veren hocalar bulunmaktadır. Konya’ya gelerek burada eğitim veriyorlar. Gelmeden evvel bunu sosyal medya kanalıyla yayınlıyorlar. Ücreti dahilinde sektörümüzle ilgili şehrimizde gerçekleştirilen tüm eğitimleri de almaktayız” dedi. 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

konya-garage-servis-4.jpg

konya-garage-servis-1.jpg