‘Konya güçlü ve nitelikli basın camiasına sahip’

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Konya Basını için kahvaltı düzenlendi. İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan kahvaltıda Konya’nın güçlü, nitelikli ve yol gösterici bir basın camiasına sahip olduğunu söyledi.
‘Konya güçlü ve nitelikli basın camiasına sahip’

DOĞRULAR VE KONYA BASINI BİR ARAYA GELDİ

Sektöründe 170 ürün üreten Konya firması Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Konya Basını için kahvaltı düzenlendi.

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleşen Gazeteciler Günü kahvaltısında, Doğrular yöneticileri ve çalışanları, Konya basın mensupları ile bir araya geldi.

dogrular-madeni-esya-konya-2.jpg

Düzenlenen kahvaltıya Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Doğru ve Bilal Doğru, İcra Kurulu Üyeleri Hüseyin Özkan, Hasan Özkan, Abdullah Doğru ve Muhammet Doğru, Reklam Departmanı Sorumlusu Bekir Özer ve basın mensupları katıldı.

dogrular-madeni-esya-konya-1.jpg

‘KONYA GÜÇLÜ VE NİTELİKLİ BASIN CAMİASINA SAHİP’

İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan kahvaltıda Konya’nın güçlü, nitelikli ve yol gösterici bir basın camiasına sahip olduğunu ifade ederken, özverili, meslek değerlerine ve etiğine uygun çalışmalar gerçekleştiren tüm basın mensuplarına da emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

dogrular-madeni-esya-konya-3.jpg

Özkan, böyle özel bir günün vesilesiyle de basın mensupları ile bir araya gelmekten ve misafir etmekten mutluluk duyduklarını vurguladı. Kahvaltıdan sonra fabrika içinde bir basın turu gerçekleştirildi. Konya fabrikası tanıtımının yanı sıra Rusya fabrikası ve İstanbul Lojistik Merkezi yapılanmalarından da bilgi veren Hasan Özkan, ürün grupları, teknolojik gelişimleri, Ar-Ge çalışmaları, üretim kapasitesi, dünya pazarındaki konumları ve hedefleri hakkında da bilgi paylaşımında bulundu ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

dogrular-madeni-esya-konya-4.jpg

Basın turundan sonra basın mensupları arasında langırt yarışması düzenlendi. Perilla Langırt Yarışması madalyalarının yanı sıra yarışmanın birinci, ikinci ve üçüncülerine hediyeler takdim edildi.

Doğrular Ev Ürünleri Hakkında

43 yıldır faaliyetlerini sürdürmekte olan Doğrular, kendi alanında Türkiye'nin gurur kaynağı olan üretim firmalarından biri konumunda. 1979 senesinde kurulmuş olan firma, üretime ve istihdama katkıda bulunuyor. Aynı zamanda yurtiçi ve yurt dışındaki pek çok müşterisine en işlevsel ürünler ve hizmetleri sağlamak için memnuniyet ve “insan için” felsefesiyle hareket ediyor.

132 bin metrekare alanda kurulu olan Konya’daki fabrikası yanı sıra dünyanın en önemli stratejik noktalarından biri olan Rusya’da da 30 bin metrekare büyüklüğünde üretim fabrikası bulunuyor.

Güçlü bir lojistik sistemi için fabrikalara ek olarak İstanbul’da 5 bin 300 metrekare alana sahip lojistik merkezi bulunuyor.

Konya firması toplamda yaklaşık 500 kişiyi istihdam ediyor.

Firma bünyesinde üretilen başlıca ürünler şöyle:

  • Merdiven
  • Ütü Masası
  • Çamaşır kurutma askısı
  • Pazar Arabası ve kamp ürünleri

Firmaya ait markalar: Perilla, EveLux, Doğru Metal, HousePlus, Puanti ve Romee.

• BÜŞRA ERKUŞ / YENİ HABER GAZETESİ

 Muhabir
Etiketler :