• Haberler
  • Konya
  • Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 'kan'panya var

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 'kan'panya var

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Konya İnsan Mektebi Kültür Davamız kapsamında Türk Kızılayı Konya Kan Bağışı Merkezi ile işbirliği içerisinde 'Okulumda 'Kan'panya Var' projesi kapsamında, 02, 03 ve 04 Eylül 2020 tarihlerinde Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde 'kan'panya düzenlendi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 'kan'panya var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrenci velileri başta olmak üzere dışarıdan kan vermek isteyen herkese açık olan bu “kan”panyanın, 02 Eylül’de Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve okul yöneticilerine, 03 Eylül’de Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve okul yöneticilerine, 04 Eylül’de de Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve okul yöneticilerine özellikle hitap ettiği de belirtildi.

“Kan”panya’nın ilk günü kan alma çadırını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de Kızılay görevlileri ile sohbet etti; insan sağlığının kıymetini çok daha iyi anladığımız şu süreçte yapılan bu çalışmanın önemine dikkat çekerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

kanpanya-3.jpg

kanpanya-2.jpg

Bakmadan Geçme