Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ün "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" mesajı

KONYA (AA) - Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyük, mesajında haberlerin...
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ün "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" mesajı

KONYA (AA) - Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyük, mesajında haberlerin kamuoyuna doğru, tarafsız ve vaktinde ulaştırılmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Yazılı ve görsel medyanın yanı sıra sosyal medya ve internet haberciliğinin de topluma bilgi akışı sağladığını ifade eden Büyük, fedakarlık ve gayret içinde mesleklerini yerine getiren gazetecilerin bu kapsamda sorumluluklarının arttığını kaydetti.

Büyük, toplumun genel durumu ve taleplerinin yönetim kademelerine ulaşmasında ve yöneticilerin çalışmalarının kamuoyunun bilgisine sunulmasında gazetecilerin köprü görevi gördüğünü vurguladı.

Gazetecilerin, her açıdan çok önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine dikkati çeken Büyük, "Bu duygu ve düşüncelerle Konya'daki basın mensuplarımız başta olmak üzere, tüm gazetecilerimizin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :