Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit okul müdürleri toplantısına katıldı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit başkanlığında, 9 Kasım 2023 tarihinde Karatay ve Meram ilçelerindeki okulların müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirildi.
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit okul müdürleri toplantısına katıldı

Meram’daki okul müdürleri ile Mehmet Beğen Ortaokulu Konferans Salonunda, Karatay’daki okul müdürleri ile de Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Toplantı salonunda bir araya gelindi.

Toplantılarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeler, yapılan mevzuat değişiklikleri, yürütülen eğitim projeleri ve çalışmaları görüşüldü. Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı Genelgesi kapsamında hazırlanan 'Şehrimiz İmzamız' projesi ile okul bahçelerinde oluşturulmakta olan geleneksel oyun alanları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) kapsamında okullarda yürütülen çeşitli çalışmalar ele alındı.

konya-il-milli-egitim-muduru-murat-yigit-okul-mudurleri-toplantisina-katildi.jpg

Müdür Murat Yiğit burada yaptığı konuşmada millî ve manevi kimliğini koruyan, kültürel özelliklerini geleceğe aktaran nesiller yetiştirmek ancak o toplumu biçimlendiren ailelerin, öğretmenlerin ve kurumların iş birliği ile gerçekleşeceğini söyledi. Burada okullara büyük bir sorumluluk düştüğünü söyleyerek okul müdürlerinin öncü bir rol üstlenmeleri gerektiğini ifade etti.

Toplantılara İl Müdürü Murat Yiğit’in yanı sıra, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve eğitim yöneticileri katıldı.

Etiketler :