Konya ilçelerinden haberler

Konya ilçelerinde neler oluyor? Seydişehir’de yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, ilçeye şehir müzesi kazandırmak için kolları sıvadı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ilçedeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Konya ilçelerinden kısa kısa haberler...
Konya ilçelerinden haberler

Başkan Tutal muhtarlarla yatırımları yerinde inceledi

Seydişehir’de yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor.

baskan-tutal-muhtarlarla-yatirimlari-yerinde-inceledi-1.jpg

Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde STK Başkanlarımız ve basın mensuplarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Ak Parti Teşkilatımız ile bugün ise muhtarlarımızla birlikte Enderun Gençlik Merkezi, Emekliler Lokali -Muhabbethane, Seydi Kafem, Üreten Kadınlar Atölyesi, Millet Bahçesi Düğün Salonu, Kuğulu Tabiat Parkı Pojesi, Unlu Mamuller - Ekmek Fırını ve Butik Çarşı, Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi Seydişehir Kent Müzesi'ni gezdik. İlçemizde yatırımlarımız aratarak devam edecek” dedi. Muhtarlarda Başkan Tutal’a ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kulu’ya şehir müzesi kazandırılacak

Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, ilçeye şehir müzesi kazandırmak için kolları sıvadı.

kuluya-sehir-muzesi-kazandirilacak-4.jpg

Başkan Ünver, “Kulu tarihinde önemli bir yeri olan ve geçmişin izlerini ve hatıralarını bugüne taşıyan eskiden kalan tek bina olan Baran Konağı sahibi Şekip Özbaran ve oğlu Merter Özbaran ile görüşerek ve anlaşarak bina ve arsanın mülkiyetinin Konya Büyükşehir Belediyemize devir işlemlerini gerçekleştirdik.

kuluya-sehir-muzesi-kazandirilacak-2.jpg

Kulu Şehir Müzesi olacak şekilde projelendirilmek üzere Konya Büyükşehir Belediyemize müracaat ettik. Bu talebimizi kabul ederek bu mekanın Kulu Şehir Müzesi olması için desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Karapınar’da esnaflar ziyaret edildi

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Uğurlu, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

karapinarda-esnaflar-ziyaret-edildi-1.jpg

“Esnafların talep ve önerileri dinlendik” diyen Başkan Yaka, “Esnaflarımız ilçe ekonomimizin bel kemiğidir. Esnaflarımızı dinleyerek sorunları istişare ettik. İlçemizde tüm kesimimizle birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Başarımızın nedeni de bu birlik ve beraberliğimizden geliyor. İlçemize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Etiketler :