Konya kardeşlerini yine unutmadı

Selçuklu Belediyesi ve Anadolu Mektebi’yle birlikte düzenlenen “Mektep Kardeşliği Konya Buluşması'nda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı depremi yaşayan öğrenciler ve onlara bu süreçte destek olan akranlarını yalnız bırakmadı.
Konya kardeşlerini yine unutmadı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya kardeşlerini unutmadı.

Selçuklu Belediyesi ev sahipliğinde Mevlana Öğretmen evinde gerçekleştirilen Mektep Kardeşliği programı yoğun ilgi gördü.

Anadolu Mektebi depremden etkilenen öğrencilerin kaynaşmaları için “Mektep Kardeşliği"projesini başlattı. Projenin Konya ayağı etkinlikleri bugün itibari ile başladı.

f3rrzsqxoaiafrh.jpeg

Selçuklu Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Konyalı kardeşlerini yalnız bırakmayan Başkan Pekyatırmacı, "Anadolu Mektebi’yle birlikte düzenlediğimiz “Mektep Kardeşliği Konya Buluşması” programında depremi yaşayan öğrencilerimiz ve onlara bu süreçte destek olan akranlarıyla bir araya geldik. Asrın felaketini yaşayan öğrencilerimizle, onlara ilk günden itibaren destek olan akranlarının birlikteliğine öncülük eden Anadolu Mektebi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Güçlü ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.

f3rrzsoxmaaov7v.jpeg

İlgili Haberler
Etiketler :