Meram’da okullar eğitim öğretim yılına hazır

Konya'nın Meram Belediyesi, ilçe genelindeki okulları 2023-2024 eğitim öğretim yılı için hazırlıyor.
Meram’da okullar eğitim öğretim yılına hazır

Meram Belediyesine bağlı ekipler, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına hazırlık amacıyla ilçe genelinde bulunan okulları ve bahçelerini temizliyor, gerek duyulan okullarda da tamirat, tadilat ve boya işlemlerini gerçekleştiriyor. Okulların temizlik işlemleri ile ve acil çözülmesi gereken eksikleri için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

İlçe genelindeki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerin bahçelerini yıl boyunca periyodik olarak temizlediklerini, bakımlarını yaptıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, okulların açılacak olması sebebiyle bu temizliğin ve tadilatın tatil döneminde daha detaylı gerçekleştirildiğini ifade etti.

Meram’da okullar eğitim öğretim yılına hazır

Meram Gelişim Akademisi (MEGA) çatısı altında çocukların ve gençlerin eğitimlerine önemli destek verdiklerini hatırlatan Başkan Mustafa Kavuş, "Çocuklarımızın eğitim ve kariyer yolculuğunda bugüne kadar hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, kaçınmayız da. Onlara verdiğimiz her türlü desteğin yanında daha sağlıklı, rahat, temiz ve konforlu bir ortamda eğitim almaları adına çalışmalarımızı tüm eğitim öğretim yılı boyunca devam ettiriyoruz. Pazartesi günü açılacak olan okullarımızın tamamında temizlik çalışmaları yürütüyoruz. Çocuklarımızın hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri hem onların sağlıkları hem de ailelerin gönül rahatlığı için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle sağlıklı ve temiz okullar için yıl boyunca periyodik olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor ancak tatil dönüşlerinde bu çalışmayı daha titizlikle yürütüyoruz. Bunun yanı sıra ekiplerimiz, okullarımızın acil çözüm bekleyen sorunlarını da çözüyor. Binaların tamir ve tadilatları gerçekleştiriliyor, boya gereği duyanlara da müdahale ediyoruz. Eğitime verilen destek ilçemiz için bir rutin ve gelenek haline geldi. Bu geleneği sürdürmekte de kararlıyız" dedi.

Meram’da okullar eğitim öğretim yılına hazır

Etiketler :